На головну

Початківцям не відразу дається правило молитви Ісусової. Чого головним чином має шукати через вправу в молитві. Про дозвіл на сповіді

  1.  D. Держава, проти якого подається скарга
  2.  F. Новий максимум цін супроводжується збільшенням обсягу, аналогічно точці А. Продовжуйте утримувати позицію на підвищення.
  3.  II. Правило віднімаючи-я суми з числа.
  4.  Message job: (амер.) Відіслати повідомлення. Переміщення кулі в чиєсь тіло, передавши таким чином специфічне повідомлення до команди або Сім'ї. Див. MoeGreen Special.
  5.  Paying tribute: (амер.) Віддати повагу. Віддати данину. Віддати належне. Передати босові частку з доходу за угодою. Див. Farivagnari a pizzu.
  6.  VIII. ДЛЯ РОЗУМНОГО ЛЮДИНИ НЕ ПОВИННО БУТИ утруднення під ЗОВНІШНІХ СПРАВАХ
  7.  Автоматизоване робоче місце співробітника і його посадові обов'язки

Милість Божа буди з вами!

Довго я не відповідав вам. Винен! - А тим часом у вас пропонувалися дуже важливі питання. - Перший про Ісусову молитву. - Я думаю, що старці добре роблять, не накладаючи на початківців правило цієї молитви. Треба почекати, поки почав справу попрацювати в молитві церковній і домашньої; і тільки вселити йому, щоб молився завжди від серця з пам'яттю про Всюдисущого Бога, Якому молиться, і з розумінням молитовних слів, віруючи, що Господь поряд є, слухає молитви його, і готовий виконати прохання його, якщо він як слід молиться. Подолже потримати його в цьому порядку. Потім, коли він звикне уважно молитися сім чином, передати йому та правило молитви Ісусової.

У творінні цієї молитви вчити учнів, щоб не обмежувалися завчені одних слів, а щоб завжди при цьому Господа мали перед розумними очима своїми, і до Нього звертаючи слова молитви так тримали себе, як тримали б себе, якщо б стояли перед Государем і просили його про чомусь. - Хай буде дух розтрощений і серце, і було смиренно.

Той послушник, що писав на серце Ісусову молитву, видно, всю силу молитви вважав в словах. - Нехай звикай ходити в Божій присутності і кожну справу слухняності робить найкращим чином, відаючи, що Господь дивиться на нього, і за гарне виконання послуху готує йому нагороду, а за недбале (аби з рук геть), або нічого, або що-небудь наказательной. Сім чином звикне він молитися розумно і зібрано.

Те, чого повинно шукати молитвою, це є поставлення в серці тихого, але теплого почуття до Бога невідступно; захоплень ж і особливих рухів не домагатися, а коли Бог пошле особливі молитовні почуття, дякувати за них, а не привласнювати собі, і не шкодувати, коли відійдуть, як би про втрату якою великою, а завжди від них смиренно сходити до тихого почуттю до Господа .

Другий - про дозвіл. Добре робите, що журиться дозволяєте прямо, не накладаючи епитимии; але говорите йому: брате, збережи цей дух розтрощений і підновляти його, коли слабшає. - А тому, хто холодно сповідається, - тому, дозволивши його, скажіть: брате, позбутися стежити і затвердити в собі дух розтрощений, - а для цього - клади по три земні поклони в церкві або вдома, з молитвою: дух розтрощений, серцем скорботним і смиренно даруй мені Господи!

Благослови вас, Господи!

20 сент. 92 р



 Дух життя подвижників. Грошолюбство і любоіманіе. Про о. Іоанна Кронштадтського |  Різні настанови про духовніческой практиці

 Про молитву і повсякчасному уваги до Бога. Ніж в повчання духівника |  Про привчанні до належного молітвованію початківців. Про керівників в духовному житті |  Про слово чадо і про хрест над дозволяється. цілющі грязі |  Повчання про духівництво |  Про книгу Душа і Ангел і творах преосв. Ігнатія. Кров'яний жар при штучному укладення молитви Ісусової. Звільненому від череди. про самоті |  Примхи при здійсненні молитви Ісусової |  Про своє затворі. підбадьорення духівника |  Про нічні нечистістю. Про старця стужаемом духами |  Ознака для розрізнення стоїть в принади. Рада духівника |  Роз'яснення про схимі. Раніше треба розп'ястися, а потім схиму |

© um.co.ua - учбові матеріали та реферати