Головна

глава 20

небеса

Я хворіла протягом багатьох днів після того, як я була залишена в щелепах пекла. Мені треба було, щоб світло горіло, коли я спала. Біблія була весь час зі мною, і я постійно читала її. Моя душа була в сильному шоці. Я знала тепер, що неспасенним виносять, коли вони потрапляють в пекло.

Ісус говорив: "Будь ласка, заспокойся", - і спокій заповнював мою душу. Але через кілька хвилин я прокидалася, істерично викрикуючи від страху.

Протягом цього періоду я знала, що ніколи не була одна - Ісус був завжди там. Але навіть знаючи це, я іноді не відчувала Його присутності. І я так боялася, що мені доведеться повернутися в пекло, що мені було страшно іноді, тому що Ісус був біля мене.

Я намагалася розповісти іншим про мої переживання в пеклі. Вони не слухали мене. Я благала їх: "Будь ласка, покайтеся в своїх гріхах до того, як буде занадто пізно". Всім було важко повірить в те, що я розповідала їм про муки, які я відчувала, і що Ісус велів мені написати про пекло.

Господь запевнив мене, що Він - той Господь, який зцілив мене. І хоча я думала, що ніколи не відновлю здоров'я повністю, зцілення дійсно настав.

А потім це сталося знову. Знову я була в дусі з Господом Ісусом, і ми піднялися високо в небо.

Ісус сказав: "Я хочу показати тобі любов і доброту Бога і частини небес. Я хочу, щоб ти побачила дивовижну роботу Господа, споглядати яку - велике задоволення."

Попереду нас я побачила дві гігантські планети, прекрасні і чудові у всій своїй красі. Бог Сам був Світлом там.

Ангел зустрів нас, і він сказав мені: "Бачиш добро й доброту Господа нашого Бога. Його милість навіки". Таке сильне почуття любові і ніжності виходило від ангела, що я мало не заплакала, коли він заговорив знову: "Споглядай силу, і міць, і велич Бога. Я покажу тобі місце, яке 6н створив для дітей".

Несподівано велика планета замаячила перед нами, планета розміром з землю. І потім я почула голос Отця, говорить: "Отець, Син і Святий Дух - одне. Батько і Син - одне і Отець і Святий Дух - одне. Я послав Мого Сина померти на хресті, щоб ніхто не загинув".

"Але, - сказав Він з посмішкою, - Я збирався показати тобі місце, яке Я створив для Моїх дітей. Я дуже дбаю про всіх дітей. Я дбаю, коли мати втрачає дитину, навіть коли плід твого лона, дитя Моє, вигнаний передчасно. бачиш, Я знаю все і дбаю.

Я знаю той момент, коли в утробі виникає життя. Я знаю дітей, яких вбивають, коли вони ще в утробі матері - аборти -

вигнання небажаної життя. Я знаю про мертвонароджених і тих, хто народжується каліками, з дефектами. З моменту зачаття - це душа.

Мої ангели спускаються і приносять дітей, коли вони помирають. У мене є місце, де вони можуть рости, вчитися і отримувати любов. Я даю їм цілі тіла і відновлюю ті частини, яких у них не вистачає. Я даю їм прославлені тіла ".

По всій планеті було відчуття, що ти любимо, почуття досконалого благополуччя. Все було досконалим. Там і сям, серед соковитої зеленої трави і ставків з кришталево чистою водою були майданчики для ігор з мармуровими сидіннями і відполірованими дерев'яними лавками.

І були діти. Куди б не подивився, скрізь діти займалися різного роду діяльністю. Кожна дитина був одягнений в білу одежу без жодної плямочки і сандалі. Білі одягу були такі яскраві, що вони сяяли в дивовижному світі планети. Достаток кольору всюди підкреслювало білизну дитячих одягу. Ангели охороняли ворота, і імена дітей були записані в книзі.

Я бачила дітей, які вивчають Слово Бога і навчаються музиці по золотій книзі. Я здивувалася, побачивши всяких тварин, які підходили до дітей і сідали біля них, поки вони були в цій ангельської школі.

Не було ні сліз, ні печалі. Все було чудово і всюди радість і щастя.

Потім ангел показав мені іншу планету, яка світилася переді мною, як величезний маяк. Світло висвітлював пишність мільйонів зірок, все на планеті було прекрасно і повно життя.

Вдалині я побачила дві гори з чистого золота, а ближче до мене були золоті ворота, прикрашені смарагдами та іншими дорогоцінними каменями. Я знала, що це була нова земля і місто, що лежить в пишноті - новий Єрусалим - Місто Бога, Який сходить на землю.

Потім я повернулася на стару землю, яка вона була перед фінальним вогнем, який викупить її і очистить для славної Божої мети.

І тут теж був новий Єрусалим, столиця тисячоліття. І я бачила людей, які виходили з печер, спускалися з гір і прямували до цього міста.

Тут Ісус був Цар, і всі народи Землі принесли Богу дари і свідчили Йому свою повагу.

Ісус пояснив мені моє бачення. Він сказав: "Скоро Я повернуся і візьму з Собою на небеса спочатку праведних мертвих, патом після них тих, хто буде живий, і що залишилися будуть зі Мною підняті в повітря.

Після цього, антихрист буде правити на землі певний час і буде стільки горя і нещастя, скільки ніколи раніше не було і не буде.

А потім Я повернуся з Моїми святими, і сатана буде укладено в безодню, де буде перебувати тисячу років. Під час цього тисячоліття Я буду правити на землі з Єрусалиму. Коли тисячоліття пройде, сатана буде звільнений на час, і Я вражу його блиском Мого приходу. Стара земля зникне.

Дивись, замість неї буде нова земля і Новий Єрусалим, і Я буду правити вічно ".

 



 щелепи пекла |  помилкові релігії

 жахи пекла |  серце пекла |  зовнішня тьма |  глава 12 |  Права рука пекла |  Пророцтво Ісуса - всім |  дні Йоіла |  центр пекла |  Війна на небесах |  Відкриті бачення з пекла |

© um.co.ua - учбові матеріали та реферати