На головну

зовнішня тьма

  1.  II. Сучасний світ і зовнішня політика Російської Федерації
  2.  Боротьба Русі з агресією хрестоносців в першій половині 13в. Зовнішня політика Олександра Невського.
  3.  Зовнішня балістика. Вплив зовнішніх умов на політ кулі ».
  4.  Зовнішня віброактивність обертового ротора і роторної машини. Урівноваження роторів.
  5.  Зовнішня віброактивність механізму і машини. Урівноваження механізмів і машини.
  6.  Зовнішня динаміка соціальних рухів
  7.  Зовнішня і внутрішня мотивація

Ніч за вночі Ісус і я поверталися в пекло з тим, щоб я могла свідчити про цю страшну правду. Кожен раз, коли ми проходили повз серця, я йшла, притулившись до Ісуса. Жахливий страх охоплював мою душу кожен раз, коли я згадувала те, що сталося зі мною там. Я знала, що повинна продовжувати рятувати душі. Але тільки по милості Божій я змогла повернутися.

Ми зупинилися перед групою демонів, які співали, вихваляючи і прославляючи сатану. Вони, здавалося, відчували величезну насолоду. Ісус сказав: "Я дам тобі почути, про що вони говорять".

Ми підемо в цей будинок сьогодні, і будемо мучити тих, хто перебувати там. Ми отримаємо більше сил від господа сатани, якщо зробимо належним чином, - говорили вони, - о, так, ми порушимо багато болю, слабкості, хвороби там і багато принесемо горя всім їм ". Вони почали танцювати і співати злі пісні поклоніння сатані, прославляючи зло.

Демон сказав: "Ми повинні дуже уважно спостерігати за тими, хто вірить в Ісуса, тому що вони можуть виганяти нас".

"Так, - сказав інший, - при імені Ісуса ми повинні тікати".

Тоді один останній злий дух сказав: "Але ми не збираємося до тих, хто знає Ісуса і силу Його імені".

"Мої ангели, - сказав Ісус, - зберігають Мій народ від цих злих духів і справи їх не успішні. Я також охороняю багатьох неспасенних, навіть якщо вони і не знають про це. У мене задіяно багато ангелів, щоб перешкоджати злим планам сатани".

Ісус продовжував: "У повітрі і на землі багато темної нечистої сили. Я дозволив тобі побачити деяких з них, але інших ти не можеш бачити. Ось чому істина Євангелія повинна бути вам проповідували, кожному. Істина звільнить людей, і Я охороню їх від зла. У моєму імені звільнення і свобода. У Мене вся влада на небі й на землі. Не бійся сатани, а май страх Господній ".

Коли ми йшли далі по пеклі, Ісус і я натрапили на дуже великого і дуже темного людини. Він був оповитий темрявою і видом був як ангел. Він щось тримав у лівій руці.

Ісус пояснив: "Це місце називається - зовнішня темрява".

Я чула плач і скрегіт зубів. Ніде раніше не було такої абсолютної безнадії, яку я відчула в цьому місці. Ангел, який стояв перед нами, не мав крил. Зростанням він був близько тридцяти футів (1 фут = 30, 5 см) і точно знав, що робив. У лівій руці у нього був великий диск, і він повільно розвертався з цим диском, піднімаючи його високо вгору так, як ніби готувався метнути його.

В середині диска був вогонь, а по зовнішньому краю - чорнота. Ангел тримав руку під диском, відвівши її далеко назад з тим, щоб мати більше сили.

Мені було цікаво знати, хто такий був цей величезний ангел і що він збирався робити.

Ісус знав мої думки і заговорив знову: "Це - зовнішня темрява. Згадай, що говорить Моє Слово:" А сини Царства повкидані будуть до темряви зовнішньої; там буде плач і скрегіт зубів ".

"Господь, - запитала я, - Ти маєш на увазі, що Твої слуги знаходяться тут?"

"Так, - відповів Ісус, - слуги, які відвернулися після того, як Я закликав їх. Слуги, які любили світ більше, ніж Мене, і відійшли, загрузнувши в болоті гріха. Слуги, які не встали за істину і за святість. Краще ніколи не починати, ніж почати служити Мені, а потім відійти ".

"Повір Мені, - продовжував Ісус, - якщо ти згрішив, у тебе є Захисник, що поруч з Отцем. Якщо ти покаєшся у своїх гріхах, Я буду вірний, щоб очистити тебе від усякої неправди. Але якщо ти не покаєшся, Я прийду в той час, в яке ти не припускаєш, і ти будеш відокремлена разом з невіруючими і низвержена до зовнішньої темряви ".

Я спостерігала, як темний ангел метнув диск далеко-далеко до зовнішньої темряви.

"Моє Слово означає саме те, про що говорить: вони будуть вигнані до зовнішньої темряви".

А потім, відразу ж, Ісус і я були в повітрі, слідуючи за цим диском в космосі. Ми наблизилися до зовнішньої сторони диска і стояли, заглядаючи всередину.

У центрі диска був вогонь, і люди впливали і випливали над і під вогняними хвилями. Тут не було ні демонів, ні злих духів тільки душі, що горять в море вогню.

Поза диска була непроглядна темрява. Тільки світло від полум'я в диску висвітлював нічне повітря. У цьому світлі я бачила людей, які намагаються допливти до країв диска. Деякі майже досягали їх, коли засмоктує сила зсередини диска тягла їх назад в полум'я, Я бачила, як їх фігури перетворювалися в скелети з туманно-сірими душами. Я знала тепер, що це зовсім інша частина пекла.

А потім я побачила як би в баченні ангелів, які відкривають друку. Народи і царства були закриті під ними. Коли ангели ламали друку, чоловіки і жінки, хлопчики і дівчатка йшли прямо в полум'я.

Я стояла, вражена видовищем, і намагалася розгледіти, чи знала я кого-небудь з занепалих слуг Господа, які проходили мім мене. Я не могла відірватися від видовища душ, що йдуть у вогонь, і ніхто не намагався зупинити їх.

Я закричала: "Господь, будь ласка, зупини їх, поки вони не досягли вогню!"

Але Ісус відповів: "Хто має вуха, повинен чути. Хто має очі, повинен бачити. Дитя Моє, протестуй проти гріха і зла. Скажи Моїм слугам, щоб вони були вірними і вони кликали Ймення Господнє. Я проведу тебе через це жахливе місце з тим , щоб ти могла розповісти їм про пекло ".

"Деякі не повірять тобі, - продовжував Ісус, - деякі скажуть, що Бог дуже добрий, щоб посилати чоловіків і жінок в пекло, але скажи їм, що Моє Слово - істина. Скажи їм, що бояться і невіруючі будуть мати свою долю в озері вогню ".

 



 серце пекла |  глава 12

 вступ |  Катрін від Ісуса |  Ліва нога пекла |  Права нога пекла |  ще ями |  тунель страху |  Діяльність в пеклі |  живіт пекла |  Камери в пеклі |  жахи пекла |

© um.co.ua - учбові матеріали та реферати