про автора |  вступ |  ще ями |  тунель страху |  Діяльність в пеклі |  живіт пекла |  Камери в пеклі |  жахи пекла |  серце пекла |  зовнішня тьма |

загрузка...
загрузка...
На головну

Ліва нога пекла

  1.  Ватно-марлеву пов'язку
  2.  Відиіметодиконкуренціі. Внутріотраслеваяімежотраслеваяконкуренція. Ринокпродавцаіринокпокупателя
  3.  Гвоздика ПОЛЕВАЯ
  4.  Інші назви: глистник, Пуговічнік, дика горобина, горобина жовта, девятісільнік, девятібрат, девятуха, приворотень, райцвет, горобина польова, чашечнік
  5.  Якщо цільова функція однієї з взаємо двоїстих задач не обмежена, то
  6.  живокіст польова
  7.  Кабельна шина, ліва передня двері.

Огидний запах наповнював повітря. Ісус сказав мені: "У лівій нозі пекла багато ям. Цей тунель розгалужується в інші частини пекла, але спочатку ми проведемо деякий час в лівій нозі.

Те, що ти побачиш, назавжди залишиться з тобою. Світ повинен знати про реальність пекла. Багато грішники, і навіть деякі з Моїх людей, які не вірять, що пекло реальний. Ти обрана Мною, щоб відкрити істину ім. Все, що Я покажу тобі про пекло і всі речі, які Я покажу, справжні ".

Ісус явив Себе мені у вигляді яскравого Світу, яскравіше, ніж сонце. Фігура людини була в центрі цього Світу. Іноді я бачила Ісуса, як людини, але бувало, що він був у вигляді Духа.

Він заговорив знову: "Чадо, коли Я говорю - Батько каже. Батько і Я - одна. Пам'ятайте: любити - понад усе. І прощати один одного. Зараз підемо вслід за Мною".

Коли ми йшли, злі духи тікали від присутності Господа. "О, Боже, о, Боже, - кричала я, - що далі?"

Як я сказала вище, всі мої органи чуття працювали в пеклі. І всі ті, хто в пеклі, володіють всіма почуттями. Мої працювали зараз в повну силу. Страх був з кожного боку, і невимовні небезпеки таїлися всюди. Кожен наступний мій крок був страшніше, ніж раніше.

Вгорі тунелю дуже швидко відкривалися і закривалися входи, розміром з маленькі вікна. Крики наповнили повітря, коли повз нас пролетіло багато злих істот вгору і з воріт пекла. Незабаром ми були в кінці тунелю. Я тряслася від переляку, через небезпеку і жаху навколо нас.

Я була так вдячна захисту Ісуса. Я дякую Богові за Його могутню силу, що захищає нас навіть в безодні пекла. Навіть з цим захищає щитом, я постійно повторювала: "Не моя воля, Отче, але нехай буде Твоя".

Я глянула на своє тіло. Вперше я зазначила, що була в формі духу і мої обриси були такі, як моя фігура. Мені було цікаво, що буде далі.

Ісус і я з тунелю вступили на стежку з широкими рядами землі по обидва її боки. Скрізь, наскільки міг охопити очей, були вогненні ями. Ями були глибиною 3 фути (I фут = 30, 5 см) і 4 фути в діаметрі, що нагадують форму котла. Ісус сказав: "У лівій нозі пекла багато таких ям. Підемо, Я покажу тобі дещо з них".

Я стояла поруч з Ісусом на стежці і дивилася в одну з ям. У стінках ями була сірка, яка світилася червоним кольором, як вуглинки в вогні. У центрі ями була загублена душа, яка померла і потрапила в пекло. Вогонь починався на дні ями, спрямовувався вгору і одягав в полум'я втрачену душу. Через мить вогонь завмирав, і тільки червоні вуглинки тліли в золі, але потім, з потріскує звуком, вогонь знову кидався на мучать душу в ямі.

Я дивилася і бачила, що втрачена душа в ямі була укладена всередині скелета. "Мій Господь, - закричала я, побачивши цього, хіба Ти не можеш їх випустити?" Яке жахливе видовище! Я подумала: "Це могла бути я". Я сказала: "Господь, як сумно бачити і знати, що там всередині жива душа".

Я почула крик з центру першої ями. Я побачила кричущу в скелеті душу: "Ісус, будь милостивий!"

"О, Боже! - Вигукнула я. Це був голос жінки. Я дивилася на неї і хотіла витягнути її з вогню. Її вигляд розбив моє серце.

Скелет жінки з брудно-сірим туманом всередині розмовляв з Ісусом. Я слухала її в шоці. Розкладається плоть звисала клаптями з її кісток і, коли вона горіла, спадала на дно ями. Де колись були у неї очі, тепер були тільки порожні западини. Волос у неї не було.

Вогонь починався біля її ніг маленькими язиками полум'я і розростався, коли піднімався вгору по її тілу. Жінка, здавалося, горіла постійно, навіть, коли вогонь був тільки в червоних тліючих вуглинах. Глибоко зсередини її виходили крики і стогони відчаю: "Господь, Господь, я хочу вийти звідси!"

Вона тягнулася до Ісуса. Я подивилася на Ісуса. На Його обличчі була велика печаль. Ісус сказав мені: "Дитя моє, ти тут, зі Мною, щоб світ дізнався, що гріх закінчується смертю, що пекло дійсно є».

Я знову подивилася на жінку, і черви виповзали з кісток її скелета. Вогонь не заподіював їм шкоди. Ісус сказав: "Вона знає і відчуває цих черв'яків всередині".

"Бог, будь милостивий!" - Закричала я, коли вогонь досяг свого піку, і почалося страшне горіння. Сильні крики і глибокі ридання стрясали фігуру цієї жінки-душі. Вона була втрачена. Виходу не було. "Ісус, чому вона тут?" - Запитала я тихим голосом, тому що я була дуже налякана.

Ісус сказав: "Ходімо".

Стежка, на якій ми були, була обхідним, звивається між цими ямами вогню, наскільки міг бачити очей. Плач знаходяться гам мертвих, змішаний зі стогонами і страшними криками, проникав в мої вуха з усіх боків. У пеклі не було спокійного часу. Запах мертвого і загниваючого тіла щільно висів у повітрі.

Ми підійшли до наступної ямі. Усередині цієї ями, яка була такого ж розміру, як і попередня, була інша скелет. Чоловічий голос кричав з ями: "Господь, будь милостивий до мене!" Тільки тог да, коли вони розмовляли, я могла розрізнити, чи була душа чоловік чини або жінки.

Сильні належних ридання виходили від цього чоловіка. "Я так шкодую, Ісус. Прости мене. Виведи мене звідси. Я перебуваю в цьому місці муки вже роки. Я благаю Тебе, дозволь мені вийти!" Сильні ридання стрясали його скелет, коли він просив: "Будь ласка, Ісус, дозволь мені вийти ! " Я глянула на Ісуса і побачила, що Він теж плакав.

"Господь Ісус, - вигукував людина з палаючої ями, - невже я недостатньо настраждався за мої гріхи? Вже 40 років минуло після моєї смерті".

Ісус відповів: "Написано:" Вірою живий будеш! "Все насмішники і невіруючі будуть мати свою долю в озері вогню. Ти не вірив істині. Багато разів Мої люди відправлялися до тебе, але ти не слухав їх. Ти сміявся над ними і відкидав Благу звістка. Незважаючи на те, що Я помер на хресті за тебе, ти насміхався наді Мною і не покаявся в своїх гріхах. Мій Батько давав тобі багато можливостей врятуватися. Якби ти тільки послухав! " - Ісус плакав.

"Я знаю, Господь, я знаю! - Кричало то, що було раніше людиною, - Але каюсь зараз".

"Занадто пізно, - відповів Ісус, - покарання призначене". Чоловік продовжував: "Господь, деякі мої родичі прийдуть сюди, тому що вони також не покаялись. Будь ласка, Господь, дозволь мені піти і сказати їм, що вони повинні покаятися, поки вони ще на землі. Я не хочу, щоб вони прийшли сюди" .

Ісус сказав: "У них є проповідники, вчителі, старші - все несуть Добру Новину. Вони розкажуть їм. Вони також можуть скористатися сучасними системами зв'язку і іншими способами дізнатися про Мене. Я послав працівників до них, щоб вони могли повірити і врятувалися. Якщо вони не повірять, коли почують Євангеліє, то їх не переконає навіть повсталий з мертвих ".

Тоді чоловік сильно розсердився і почав проклинати. Злі, богохульні слова виходили з нього. Я дивилася на нього з жахом і бачила, як полум'я піднялося і його мертва, смердяча плоть почала горіти і спадати. Усередині цієї мертвої оболонки чоловіки я побачила його душу. Вона виглядала як брудно-сірий туман і наповнювала його нутро скелета.

Я повернулася до Ісуса і закричала: "Господь, як страшно!"

Ісус сказав: "Пекло реальний. Суд реальний. Я так їх люблю, дитя Моє. Це тільки початок страшних речей, які я повинен показати тобі. Буде ще більше.

Скажи світу від Мене, що пекло існує, що чоловіки і жінки повинні покаятися за свої гріхи. Підемо, йде за Мною. Ми повинні йти далі ".

У наступній ямі була дуже маленького статури жінка, яка виглядала, приблизно, років на вісімдесят. Я не можу сказати, як я визначила її вік, але я визначила його. Шкіра з кісток зникла під постійним вогнем, і тільки кістки залишилися з брудно-сірої душею. Я спостерігала, як вогонь палив її. Незабаром були тільки кістки і всередині повзали хробаки, яких вогонь не міг спалити.

"Господь, як страшно! - Кричала я, - я не знаю, чи зможу я йти далі, тому що це так страшно, неймовірно". Наскільки мої очі могли бачити, душі горіли в ямах вогню.

"Дитя Моє, ось чому ти тут, - відповів Ісус, - ти повинна знати і розповісти правду про пекло. Небеса існують! Пекло існує! Підемо, ми повинні йти далі!"

Я озирнулася на жінку. Її крики були такими сумними. Я бачила, як вона склала свої кістляві руки, немов у молитві. Я не могла не плакати. Я була в вигляді духу, і я плакала. Я знала, що люди в пеклі відчувають все той же.

Ісус знав усі мої думки. "Так, дитя, - сказав Він, - відчувають. Коли люди приходять сюди, у них ті ж почуття і думки, які були на землі. Вони пам'ятають свої сім'ї і друзів і весь той час, коли у них була можливість покаятися, але вони відмовилися зробити це. Якби вони тільки повірили Євангелію і покаялися перед тим, як стало пізно ".

Я подивилася на жінку похилого віку знову, і в цей раз я помітила, що у неї тільки одна нога і, здавалося, що в стегні просвердлені дірки. "Що це, Ісус?" - Запитала я.

Він пояснив: "Дитя, коли вона була на землі, у неї був рак, що супроводжується сильними болями. Була зроблена операція, щоб врятувати її. Запекла літня жінка лежала протягом багатьох років. Багато моїх людей приходили молитися за неї і сказати їй, що Я міг би зцілити її. вона сказала: "Бог зробив це мені", - і не покаялася і не повірила в Добру Новину. вона навіть відчула мене одного разу, але в той час вона просто зненавиділа мене.

Вона сказала, що Бог їй не потрібен і вона не хоче, щоб Я зцілив її. Однак Я просив її, бажаючи допомогти, бажаючи зцілити і благословити її. Вона повернулася до Мене спиною і прокляла Мене. Мій Дух благав її навіть після того, як вона відвернулася від Мене. Я все ще намагався привернути її Моїм Духом, але вона не слухала. Нарешті, вона померла і прийшла сюди ".

Літня жінка кричала до Ісуса: "Господь Ісус, будь ласка, прости мене зараз. Я шкодую, що не схотіла, поки була на землі? Ридаючи, вона кричала до Ісуса:" Якби я покаялася перед тим, як стало занадто пізно! Господь, допоможи мені вийти звідси. Я буду служити Тобі Я буду хорошою. Невже я не настраждалася досить? Чому я чекала, поки не стало надто пізно? Чому я чекала до тих пір, поки Твій Дух перестав боротися зі мною? "

Ісус відповів: "У тебе був шанс за шансом покаятися і служити Мені". Печаль була написана на обличчі Ісуса, коли ми йшли.

Бачачи, як літня жінка кричить, я запитала: "Господь, що далі?"

Скрізь навколо я могла відчувати страх. Печаль, крики від болю, і атмосфера смерті були всюди. Ісус і я йшли в скорботи і жалі до наступної ямі. Тільки завдяки силі Ісуса я могла продовжувати йти. На великій відстані я все ще могла чути крики покаяння літньої жінки і благання про прощення. "Якби я могла чимось допомогти їй?" - Думала я. Грішник, будь ласка, не чекай, поки Дух Божий перестане боротися з тобою.

У наступній ямі була жінка на колінах, як ніби шукала щось. Її скелет був так само сповнений, дірок. Її кістки випиналися, і розірване плаття було в вогні. На її голові не було волосся, а були тільки діри, де повинні бути очі і ніс. Невеликий вогонь був навколо її ніг, де вона стояла на колінах і чіплялася за стіни сірчаної ями. Вогонь горнувся до її рук, і мертва плоть спадала.

Жахливі ридання стрясали її. "О, Господь, Господь !!! - кричала вона, - Я хочу вийти!" Ми спостерігали за нею, нарешті, вона ногами торкнулася верху ями. Я подумала, що вона вийде, коли великий демон з величезними крилами, які на кінцях здавалися обламаними, завис над нею. Він був коричнево-чорного кольору, волосся було по всьому його великому тілу. Очі були посаджені глибоко в голові, і розміром він був приблизно як північно-американський сірий ведмідь (грізлі). Демон кинувся до жінки і сильно штовхнув її назад в яму і вогонь. Я з жахом дивилася, як вона падала. Мені хотілося взяти її на руки і тримати її, просити Бога зцілити її і вивести її звідси.

Ісус, знаючи мої думки, сказав: "Дитя моє, суд призначений, Бог сказав. Навіть коли вона була дитиною, Я кликав і кликав її покаятися і служити Мені. Коли їй було шістнадцять років, Я прийшов до неї і сказав:" Я люблю тебе. Віддай своє життя Мені, йде за Мною, так як Я покликав тебе для особливої ??мети ". Я кликав її всю її життя, але вона не слухала. Вона говорила:" Коли-небудь я буду служити Тобі. У мене немає часу зараз для Тебе. Немає часу, немає часу, моє життя сповнене радості і веселощів. Немає часу, немає часу служити Тобі, Ісус. Завтра буду ". Завтра ніколи не настав, тому що вона чекала дуже довго".

Жінка кричала до Ісуса: "Моя душа дійсно в муках. Немає виходу. Я знаю, що бажала світ замість Тебе, Господи. Я хотіла багатства, слави, успіху і отримала. Я могла купити все, що хотіла, бо я була найкрасивішою, краще за всіх одягненою жінкою мого часу. я була сажа собі начальником. у мене були багатство, слава і успіх, але я виявила, що не можу взяти їх з собою в смерті. О, Господь, пекло жахливий. у мене немає відпочинку ні вдень, ні вночі . Я завжди відчуваю біль і мука. Допоможи мені, Господи ", - кричав вона.

Жінка дивилася пристрасно на Ісуса і говорила: "Мій милий Господь, якби я тільки слухала Тебе! Я буду шкодувати про це завжди. Я планувала служити Тобі коли-небудь - коли буду готова. Я думала, ти завжди будеш для мене. Але як я помилилася! я була однією з найбажаніших, що користуються успіхом жінок мого часу за мою красу. я знала, що Бог закликав мене покаятися протягом всього мого життя. Він залучав мене до Себе шнурками любові, і я думала, що можу використовувати Бога як будь-якого іншого. Він завжди буде доступний мені. О так, я використовувала Бога! Він так завзято намагався залучити мене служити Йому, в той час, як я весь час думала, що я не потребую в Ньому. як я була не права! тому що сатана почав використовувати мене, і я стала служити сатані більше і більше. Нарешті, я полюбила його більше, ніж Бога. я полюбила гріх і не зверталася до Бога.

Сатана використовував мою красу і мої гроші, і всі мої думки попрямували на те, скільки влади він дасть мені. Навіть тоді Бог продовжував тягнути мене до Себе. Але я думала, що у мене є завтра або наступного дня. І ось одного разу, коли я їхала в автомобілі, мій водій не впорався з керуванням, машина врізалася в будинок, і я загинула. Господь, будь ласка, випусти мене звідси ". Коли вона говорила, її кістляві руки тяглися до Ісуса, а вогонь продовжував палити її.

"Суд призначений", - сказав Ісус.

Сльози текли по Його щоках, коли ми попрямували до наступної ямі. Вся моя внутрішність плакала, бачачи жахи пекла. "Дорогий Господь, - плакала я, - мука також реально". Коли душа приходить сюди, немає надії, немає життя, немає любові, Пекло реальний також "." Немає виходу ", - думала я. Вона завжди повинна горіти в цьому вогні.

"Час виходить, - сказав Ісус, - ми повернемося сюди завтра".

Друг, якщо ти живеш в гріху, пожалуйста покайся. Якщо ти народився понад і відвернувся від Бога, покайся і повернись до Нього зараз. Живи добре і стій за правду. Прокинься перш, ніж буде пізно, і ти зможеш перебувати вічно з Господом на небесах.

Ісус заговорив знову: "Пекло має форму тіла людського, що лежить на спині в центрі землі. Пекло має форму людського тіла - дуже великого, з численними камерами для муки.

Пам'ятай, що тобі треба розповісти людям землі, що пекло існує. Мільйони загублених душ знаходяться тут і кожен день приходять ще. У День Страшного Суду смерть і пекло будуть скинуті в вогняне озеро; це буде друга смерть.

 



 Катрін від Ісуса |  Права нога пекла
загрузка...
© um.co.ua - учбові матеріали та реферати