Головна

Християнське оновлення життя. Про рекомендаціях старця Іллі Екдіка. Про ігуменства і ставлення до сестрам

  1.  VI. ЗАКОНОДАВСТВО І ВІДПРАВЛЕННЯ ПРАВОСУДДЯ ВІДНОСНО НЕПОВНОЛІТНІХ
  2.  Абстракція (від лат. Abstractio - відволікання) -операція відображення окремих суттєвих в будь-якому відношенні властивостей явищ.
  3.  АДАПТАЦІЇ до паразитичного способу життя. ОСНОВНІ ТЕНДЕНЦІЇ
  4.  АДАПТАЦІЇ до паразитичного способу життя. ОСНОВНІ ТЕНДЕНЦІЇ
  5.  Аналіз структури зарплати щодо розвитку кар'єри
  6.  АНАЛІТИЧНІ МЕТОДИ, ЩО ВИКОРИСТОВУЮТЬСЯ позикодавцем ЩОДО ЗАЕМЩИКОВ
  7.  Аномалії паралельних транзакцій: втрачене оновлення, залежність від нефіксованих результатів, неузгоджена обробка.

Милість Божа буди з вами!

Д. М.

Дякую за привітання і добрі побажання. Вітаю і вас зі святом Воскресіння Христового!

У смерті Його ми всі померли і в воскресіння все воскресли. Благ ж цих всякий причасником робиться під св. хрещенні, де вмирає для одного життя і оживає і воскресає для іншої. Сію життям вам жити і в ній більше і більше затверджуватися бажаю вам. За Апостолу: як Христос воскрес і вже не вмирає, так і ми в оновленому житті ходити будемо.

Що ви прочитали у старця Іллі Екдіка, велику істину містить. Коли б усі пам'ятали це і сообразовались з тим, всі були б святими. Чому грішному знайдеться місце там, де невпинно зрите Бог! Сему ніяк не можна статися, як і того, щоб при світлі сонця була тьма. З давніх-давен ви тримаєте таку практику, і Господь, який бажає вам порятунку, дуже часто давав вам нагадування про се, страви убо!

Игуменство нічого вам не додало; але якщо подумаєте, що означає воно, то самовільно дещо самі собі додасте не зовнішньо, а внутрішньо, побільше ревнощів і невпинності Богозренія: чому в душу буде виливатися мудрість.

Покладіть собі за правило - говорити сестрам завжди з материнським серцем і небайдужий; строго без деспотства, поблажливо без поблажок. І перед тим як говорити, молитовно до Бога звертайтеся, про напоумлення та даруванні сил слову.

Благослови вас Господи! Рятуйтеся!

Прошу не забувати мене грішного в молитвах ваших.

Ваш доброзичливець Е. Феофан. 24 квітня 1892 р

 Не повинно допускати і до найменшого, докоряв совістю. Дотримання добрим помислам. Доброго міркування і шкідливий язикоболіе. Повчання про сповідь |  Благодатні сни і навіювання повинно вважати спонукою до удосконаленню. Про сестру підпала спокусі


 Причини довгого неписані. Підбадьорення поточної добрим шляхом. Розпорядження начальства про нас повинно приймати як від руки Божої |  Рада про покладеної посади настоятельки. Мудрість життєва і духовна (увага до Бога) |  Про перетворення громади в монастир і корисно при цьому нововведенні |  Живе спілкування з ангелами і святими. Про відвідування мирян. Попередження від самоцена |  Про дотриманні духовної ревнощів. Відпочинок при втомі тілесному |  Роз'яснення про правило. Засіб позбутися дреманія. Керівництво до навикання Ісусову молитву |  Взаємне вітання. У справі про благоустрій громади. Не повинно боятися заздрості. Про читання Симеона Н. Бог. і Ісусову молитву |  Після благодатних відвідувань треба бути готовим до зустрічі скорбот і спокус. Як бути неразвлеченною при клопотах. Про правилі з Св. Златоуста і поклонах |  Благословення на перетворення Громади в монастир. Про вплив на сестер і книгах |  Рада про невпинний тверезості. Благодатні навіювання повинні спонукати нас до смирення |

© 2016-2022  um.co.ua - учбові матеріали та реферати