На головну

При посилці книги, різні поради і настанови

  1.  Quot; Французька таблетка ", Мифепристон, Міфегін, RU-486 (різні ринкові назви одного й того ж препарату по перериванню вагітності).
  2.  V. Поступальний розвиток живих істот, привчають пов'язувати різні поняття і вільніше користуватися органами почуттів і членами тіла
  3.  А) Антихолінестеразні засоби зворотної дії
  4.  антихолінестеразні речовини
  5.  антихолінестеразні речовини
  6.  антихолінестеразні речовини
  7.  антихолінестеразні засоби

Милість Божа буди з вами!

Посилаю вам 5-й т. Добротолюбіє - кінцевий. Цей том з четвертим можуть замінити всі книги - подвижнические. Будьте ласкаві примудритися за допомогою Божою.

Я давно вам не писав, і не знаю, що у вас. Вважаю одначе, що все йде добре, і всередині і зовні. Дяка Господу! Нехай що і не гаразд; але чуючи слова Апостола, про всім дякувати велить, будемо дякувати і за те. Бо все від Господа, і на благо нам.

Ви в своїй практиці зустрічаєте негладку. Дуже натурально: правда незграбна і суковатості: того зачепить, цього штовхне. А ті, які не люблять правди, вважають це неввічливість і навіть образою. - І вже говорили завзяті і безглузді. - Допоможи вам Господи тещі шляхом правим, не ухиляючись від нього ні за якими зовнішніми повагою. Звичайно це не так приємно; але за то совість спокійна, і милість Бога праведного близька.

Благослови Господи діток ваших! Тішуся тим, що ви про них пишете. Господь мабуть благословляє праці ваші про них.

Покров Божий буди над вами і над усім сімейством вашим.

Благослови вас Господи! Рятуйтеся!

Ваш доброзичливець Е. Феофан. 11 листопада 1890 року.

Цей лист був написаний і не відіслано тільки тому, що не встиг зашити книгу. А тут прийшов ваш лист. За вказівками цього листа вважаю за потрібне тільки сказати про переслідування В., - що краще залишити справу без переслідування. Адже вже він покараний. І відчуває це покарання. І ще про розладі ви молитвою. Це важливіші В. Я писав вам про коротеньких молитвочка, і ви відповідали, що набрали їх, як я вказував. - Так ось - будь ласка - і вранці і ввечері тільки цими молитвами молитися. Вранці прочитайте з повним розумінням: "Від сну вставши ..." та ін. подяки Св. Трійці. Потім, творіть ті молитовки, повторюючи кожну не менше трьох разів (а якщо більше, - не заважає) - не поспішаючи, все з думкою і почуттям. Укладіть відозвами до всіх святих, яких поминаєте, і поминаємо - своїх живих і померлих; і досить; теж і на ніч робіть, і вдень іноді прочитуйте все підряд по разу, особливо коли йдете куди. Ніщо так не сприяє зборам уваги перед Божим лицем, як ці коротенькі молитовки. - Молитву Ісусову вставляйте в середу їх, як знайдете зручно, через три і п'ять молитов.

Лівни? - Я навчався там в духовному училищі, а батьківщина моя - Чернавського, між зливами і Єльцем.

Благослови вас Господи. Е. Ф.



 Підбадьорення поточному шляхом порятунку |  Опікуна правди, що скаржиться про своє впадінні в неправду

 До міщанина Г. Елатьма С. Е. Е. |  Бездітному - про ходіння на прощу, імені, та майно |  Детальний повчання про шляхи порятунку |  Вузький шлях. Відгук про походження і сучасних проповідників песимізму |  Про бездушності, богомисленном спогляданні, молитві, читанні, їжі та ін. |  Про своє керівництво, про ставлення до Молоканов, благодаті і Ісусову молитву |  Про говінні, нечутливість і різні короткі настанови |  Про духовне охолодженні і позбавленні від нього |  Домашнє правило з коротких молитов |  Про маленьких молитвах, ранковому богороздумах і приватних предметах |

© um.co.ua - учбові матеріали та реферати