На головну

Домашнє правило з коротких молитов

  1.  II. Правило віднімаючи-я суми з числа.
  2.  Сказ - вірусне захворювання, що протікає з важким ураженням нервової системи і закінчується, як правило, смертельним результатом.
  3.  Біогеоценоз та его структура. Трофічні сітки и ланцюги. Правило екологічної піраміди.
  4.  БЛАГОДАТЬ МОЛИТВИ В МОМЕНТ СМЕРТІ
  5.  Благословення пішої богомоліце і її супутниць. Якості належної молитви
  6.  Бадьора старість. Про неспішному скоєнні молитви
  7.  У чому ТВОЯ подяка висловлюється? У молитві, ЧИ, ДО ЯКИХ БОНДАР ЗАКЛИКАВ?

Милість Божа буди з вами!

Пишу до вас тільки для того, щоб сказати, що колись як слід писати. Купа справ; і голова буває важка. Проти немочі, про яку ви писали в останньому листі, хороший засіб - спихивать себе самому з ліжка.

Правила бажаєте. Я писав вам - візьміть маленькі молитовки св. Златоуста 24. - Якщо мало, прикладіть з - помилуй мя Боже - вірші з початку до - Верни мені радість спасіння ... Це ще 12-13. З благальної єктенії складіть молитовки - 6. День здійснений ... Ангела мирна ... - Самим можна скласти. - Митар глас: Боже милостивий будь мені грішному. - Вигук на кораблі - Боже мій, гинемо!

Зберіть їх десятка три, чотири, п'ять ... Повторюйте їх по 10 разів, і це буде ваше правило - зранку і ввечері.

Промовляючи молитовки, - заглиблюйтеся в сенс, докладаючи до себе. Перший плід ... не помітите як час пройде.

А інші плоди після побачите. Ваші молитовки, що ви прописали, дуже гарні, але довгі. Їх можна вставляти між маленькими, але необов'язково, і коли прийдуть. Але головне, з усякою духовною потребою звертайтеся до Спасителя. Восставьте віру, що Він поблизу є і чує. І говорив йому свою нужду. Частіше так робіть і прийде.

Якщо знайдете зручним, частішають бувати в храмі Божому. Ніде так не розкривається дух молитовний як в храмах, при уважному і побожному в них перебування. Якщо будете так робити, скоро побачите плід, однак він не після першого і другого побиванія в храмі. Треба вжити місяці, і показати сталість і терпіння в цьому праці. - Але і тут додам - ??НЕ в'яжіть себе. - Якщо ж ніж зв'яжете, тримайтеся того: бо цим домовляються плодоносити такий сеятви.

Коли надумаєте пробратися в скит, - побувайте там - в готелі - ярмо є многоученая, - але головне знайома з наукою Божою. З нею можете перетолковать про всім, краще ніж з ким іншим.

Але який час! Рятуйтеся! Вітаю з місцем!

Благослови Господи! Моліться і Господь не залишить.

Ваш доброзичливець Е. Феофан. 20 лютого 1889 року.



 Про духовне охолодженні і позбавленні від нього |  Про маленьких молитвах, ранковому богороздумах і приватних предметах

 Суворе напоумлення про незадоволення з людьми |  За книжкової справи |  Примушування до негайного відповіді і міркування по видавництву |  До міщанина Г. Елатьма С. Е. Е. |  Бездітному - про ходіння на прощу, імені, та майно |  Детальний повчання про шляхи порятунку |  Вузький шлях. Відгук про походження і сучасних проповідників песимізму |  Про бездушності, богомисленном спогляданні, молитві, читанні, їжі та ін. |  Про своє керівництво, про ставлення до Молоканов, благодаті і Ісусову молитву |  Про говінні, нечутливість і різні короткі настанови |

© um.co.ua - учбові матеріали та реферати