На головну

 Той, хто називає себе християнином, не намагаючись активно служити Христові, фактично є лицеміром. |  Книга 3. від Йордану П'ятидесятниці |  Книга 7. СУД ВІЧНЕ |  Січня 1993 р |  Христос пережитий, відкритий, прийнятий і будуть славити таким чином стає для кожного окремого віруючого тією скелею, на якій будується віра. |  Це фактично життя Самого Бога, яка наповнює душу людини через Його Слово. |  Тієї церкви, яка відмовляється пізнавати Слово Боже і ходити в Ньому, загрожує реальна небезпека бути відкинутої Богом і зруйнованої нашим противником, дияволом. |  Якщо не покаєтеся, то загинете всі так. |  Слово Боже є остаточним і незмінним стандартом істини і реальності. Віра полягає в слуханні, віруванні в цю істину, а також з відповідних дій. |  Письмо вчить, що якщо хто хоче бути праведним в очах Божих, то він повинен підпорядкувати всі ці види діяльності великому принципом віри. |

Все, чим володіє Бог - все Його благословення, все Його обітниці - безкоштовні і доступні для кожного, хто приймає їх вірою в Христову спокутну смерть і воскресіння.

  1.  VII. Смерть обганяє Демофіла і Метробія
  2.  А потім ми хрестимося в Христову смерть.
  3.  БЕЗКОШТОВНІ відеокурси
  4.  Безкоштовні зразки товарів на пробу.
  5.  Безкоштовний працю
  6.  Безсмертя і смерть людини
  7.  Благословення, покарання і обітниці

У деяких колах сьогодні існує тенденція так тлумачити Писання, що тільки дуже небагато з Божих благословень і обітниць доступні сучасним віруючим. Згідно з цією системою тлумачення, багато хто з обраних Божих благословень і обіцянок відносяться або до минулого - часу Мойсеєвого Закону або Першоапостольської Церкви - або до майбутнього - Тисячолітнього Царства або періоду повноти часів.

Однак це не ув'язується з вищевказаним твердженням Павла з 2-го Коринтян 1:20, яке можна витлумачити таким чином:

Бо скільки обітниць Божих (НЕ деякі обіцянки Божі, але всі обіцянки Божі) в Ньому (в Христі, і зверніть увагу на те, що в цій пропозиції немає присудка, тому що мається на увазі дієслово «бути» в теперішньому часі - тобто ., все відбувається зараз, а не в минулому і не в майбутньому) «так» і в Ньому «амінь» (не просто «так», а подвійне ствердне «так» і «амінь»), - в славу Божу, через нас (через всіх, що приймають ці слова сьогодні).

Весь контекст ясно говорить, що «Нас» включає всіх істинних християн, без обмежень.

Немає такої потреби в житті християнина, на яку не було б обітниці Божого. Павло говорить про це до Филип'ян 4:19:

А мій Бог нехай виповнить вашу всяку потребу за Своїм багатством у Славі, у Христі Ісусі.



 Через віру і молитву подяки, їжа, яку ми споживаємо, стає благословенній і освяченою. |  Для будь-якої потреби, яка може виникнути у християнина, десь в Слові Божому є відповідне обітницю, яке ми можемо отримати і прийняти через віру в Христа.
© um.co.ua - учбові матеріали та реферати