Головна

Хвилини вищого благодатного стану духу. Про бентежачих помислах і життєві піклування. Про ідіотів і вмираючих без хрещення

  1.  A.2 Крайні граничні стани
  2.  II. Діаграми СТАНУ ПОДВІЙНИХ СИСТЕМ.
  3.  А) тяжкість стану пацієнта, обсяг оперативного втручання, метод знеболення;
  4.  Автоматичний контроль стану технологічного комплексу сушки
  5.  Автоматичний контроль технологічних параметрів і стану елементів комплексу згущення
  6.  Автоматичний контроль технологічних параметрів і стану елементів комплексу фільтрування
  7.  Акти Верховного Суду РФ і Вищого Арбітражного Суду РФ

Милість Божа буди з вами!

Состояние хорошее, яке відчули ви, є плід восени вас благодаті Божої. Воно дається кожному, хто щиро звертається до Господа. Так говорити про се св. Макарій Єгипетський. І дається на початку, - а потім ховається. Господь дає тільки сім зрозуміти, що є - з чого трудитися і гнати в слід Його.

Стан це не може дорівнювати ніякому природному захоплення. Воно виключно, - і тільки дотиком Господа до душі випробовується.

Чи помітили ви місце, де відчувалося. Це треба добре помітити, щоб потім бути в тому місці увагою.

Постарайтеся пригадати, - і все там бути увагою. Це в серці. Продовжити це положення не в нашій владі; але щось на кшталт йому виробляти тверезістю - можна.

Благослови вас, Господи!

Як не дякувати вам Господа, таку милість вам явив. - І Матір Божу дякуйте, - і св. Ангела Хоронителя. Мені тут нічого не належить, - крім сорадования вам і подяки разом з вами Господа, усіх рятує.

Баламутять помисли, які будуть приходити, женіть геть без розмов з ними. Тепер вже можете бачити осязательно, що все це ворожі навіювання. А з ворогами яка стати продовжувати час. - Без уповільнення треба гнати його.

Життєві помисли - трудіться залагоджувати. Шукайте такого настрою, щоб тілом робити звичайні справи, а духом завжди бути з Господом. Милостивий Господь дає безпопеченіе, - за яким все робиться в свій час, але ніщо не бентежить і не гнітить. Шукайте, просіть, - і дасться.

Побути ще тут добре. Але самі дивіться, як краще. На село ж вам перебиратися не хорошо. Кімнату попросіть, і змінять. - Це вірно від морозного, а то там бували справні печі.

Благослови вас, Господи!

Е. Ф.

Ідіоти! - Так вони адже тільки для нас ідіоти, а не для себе і не для Бога. Дух їх своїм шляхом зростає. - Може статися, що ми мудрі опинимося гірше ідіотів. - А діти - всі ангели Божі суть. - Нехрещених, як і всіх поза віри сущих, треба надавати Божу милосердя. - Вони не пасинки і не падчерки Богу. Тому Він знає, що і як - у ставленні до них заснувати. - Шляхів Божих безодня! - Такі питання слід було б нам вирішувати, якби на нас лежав обов'язок всіх прізреть і прилаштувати. Як це не покладено на нас, то і залишимо піклуватися про них Тому, Хто дбає про всіх. Свою душу рятувати треба. - Ворог грабіжник душ, - через ревнощі про порятунок всіх, - залишає в згуби душу того, кому вручає такі думки. Св. Антоній Великий задумався було одного разу про долю людей. - Ангел Господній з'явився йому і сказав: Антоній! собі слухай! А то не твоя справа.

Рятуйтеся!

 Про боротьбу з сумнівами. Відображення сумнівів в існуванні Бога, релігії і вільно-розумної душі. Як поєднати Боже передбачення з свободою людини |  Про отогнаніі сумнівів. Зразки молитов, що зміцнюють віру в християнські догмати. Про жеребки пастирства


 Чотири листи до Т. А. К-ву. Про вивчення і викладання громадянської історії. практичні поради |  Джерела і посібники до викладання церковної історії. Характеристика Неандера. Повчання про належному викладанні цього предмета |  Про те ж. Християнські догмати не має підсумок виникали суперечок |  При посилці книг і картки. Про збереження здоров'я при наукових працях |  Праця піклування про осиротілих сімействі. Про саможаління і догоджання. Важливе перешкода до сприйняття молитовної допомоги |  Якості хорошого благочинного монастирів |  Начальник не повинен порошити, а діяти з терпінням. Засоби досягти розумної молитви |  Не повинно в'язати себе особливими правилами. Загальні настанови щодо збереження уваги до Бога і благоуспішного проходженні духовного життя |  Дороге правило для уникнення неприязних відносин з ближніми |  Засоби до підтримки теплоти духовної. Не повинно міряти себе. Про заучуванні псалмів і акафісті перед причастям |

© 2016-2022  um.co.ua - учбові матеріали та реферати