На головну

Сущим в хвороби. Не треба насилувати течії подій

  1.  Алгебра випадкових подій
  2.  Алгебра подій.
  3.  Б) зупинці капілярної кровотечі;
  4.  Біноміальний розподіл. Найімовірніше число настання подій
  5.  В якій області течії при турбулентному режимі напруга має істотне значення?
  6.  У книзі про формування подій свого життя ви часто зверталися до егрегора як до маленьких богам, провідним людини по правильному шляху. Питання: Бог єдиний або їх кілька?
  7.  В. Виникнення народництва. Три течії в народничестве

Милість Божа буди з вами!

Вітаю і вас зі святом, - і з наступаючим новим роком!

Даруй вам Господи всього хорошого і втішного і по духовним і по життєвим порядків і обставин.

У хвороби вчіться смирення, терпіння, благодушності і Богоблагодаренію. Що приходить нетерплячість, це справа людське. Прийде, - відганяти треба. На то і почуття тяготи положення, щоб було що терпіти. Якщо не відчувається тяготи, то і терпіння немає. Але коли приходить відчуття тяготи і супроводжується бажанням її скинути; то тут нічого немає грішного. Це природне почуття! Гріх почнеться, коли внаслідок цього почуття - душа піддасться нетерплячості і почне схилятися до ропотлівості. Прийшло відчуття, треба його прогнати. Бога ж подякувати.

Дуже радий, що Белічка поправляється. А Черничка зважилася сидіти біля моря очікувати погоди. Не треба ніколи гвалтувати течії подій; а дивитися уважно, як вони течуть, і користуватися тим у врятуєте своє.

Боже благословення нехай буде на вас і дітей ваших!

Ваш прочанин Е. Феофан.

Господь ставить кожного в життєву обстановку, сприятливу для порятунку. Що таке переможна думка. Духовне значення солі. Повчання Черничко про читанні. Лекарь та молитва

Милість Божа буди з вами!

Якщо вірите промисловості Божу, який визначає долю земну для всякого так, як йому зручніше врятуватися, то повинні вірити і тому, що вся ваша життєва обстановка є сама гожа вам для влаштування вашого спасіння. Скільки мені бачиться, вона дає вам повну свободу займатися своєю душею. Це велика перевага! Уверясь так - Бога дякуйте за все, і приємне і неприємне. Благодушно терплячи неприємне, трошки наближаєтеся до частини мучеників. Зате, якщо нарікати будете, не тільки від цієї частини далекі будете, - ще й відповідь дасте.

Вважають себе захищеними.

Що за переможна думка? Коли звертається хто до Бога, тоді відбувається боротьба - самолюбство і світ з одного боку, а Божі істини з іншого. Перебирає людина ці істини, і долає самість і світ; але з цих істин не всі однаково на всіх діють: на одного одна більш діє, на іншого інша. Але є серед них для кожного така, яка тільки-но вспадет в свідомість, негайно схиляє людину на бік Божу. Ця істина в першій боротьбі закінчує перемогу, - і в приватних боротьби теж проганяє ворогів. Які це істини? Будьте ласкаві - в книзі: Шлях до спасіння читати другу частину - про сповідь і покаяння. І побачите.

- Що є сіль? Там приточное слово. Як Спаситель тлумачення не дав Сам, то всякому воля розуміти це як розсудить, для науки себе. Я думаю, що це любов до Бога - гаряча. Сіль - гнилість проганяє, а любов до Бога - все грішне і Богу противне винищує. Сіль проникає осоленія; і любов проникає все склади душевні, і духовні, і тілесні, і всьому повідомляє міцність і повагу.

Черничко благослови Господи тещі розпочатим шляхом. Нехай гарненько обміркує книгу - листів останню ... і ту, що шлях до спасіння. Вранці добре читати Євангеліє і Апостол - денні: вони вказуються в хресному календарі Гатцук. Та не просто читати, а додуматися до теплої думки, щоб з нею і день весь проводити.

І лікар не заважає, і відданість Богові потрібна. Те й інше нехай йде. Не потрапив - змінити ліки. Моліться, щоб Господь його напоумив ... Якщо не надоумеет, вірно краще для вас жити з хворою головою. Благослови Господи вам поговеть, на втіху і зміцнення.

І воїна Павла нехай береже Господь.

Ваш прочанин Е. Феофан.



 Кращий спосіб оберігати себе від потягу до земного |  Про почуття воскресіння. Повчання про напоумлення молоді

 відвідувачці Виші |  Засоби до приборкання деспота чоловіка і про різних інших предметах |  Як ставитися до сусідів. про арніки |  Про клопоти по господарству. Сирітка - загальна улюблениця |  Недовченого возражателі проти істин віри. Повчання для учнів високих за списком. Про священство, чи не який вирішив заперечення |  Успіх гомеопатії. На питання про виписку газети. Як надходити з різкими на мову |  Яка приїхала на Вишу. Підбадьорення і повчання школяреві |  Співчуття радующімся. Турботливий чоловік. Про молитву без поклонів |  Про належне творінні Ісусової молитви і плодах її |  Про причастя з добрим сумлінням |

© um.co.ua - учбові матеріали та реферати