Головна

РІШЕННЯ.

  1. Гармонійні коливання: рівняння гармонійних коливань і його рішення. Амплітуда, період і частота коливань. Математичний і фізичний маятники.
  2. Гармонійний осцилятор. Вимушені коливання, диференціальне рівняння вимушених коливань і його рішення. Резонанс.
  3. Диференціальне хвильове рівняння і його рішення.
  4. Диференціальне рівняння вимушених коливань і його рішення. Амплітуда і фаза вимушених коливань.
  5. Диференціальне рівняння затухаючих коливань і його рішення. Диференціальне рівняння вимушених коливань і його рішення.
  6. Завдання С2 Рішення.
  7. Заочне провадження і заочне рішення.

Але ось з'явився і відповідь. Ісус сказав: "Я помер, Я і воскрес. Я послав Свій Дух Святий кожному зі Своїх послідовників. Я сказав вам, що не залишу вас сиротами. Я сказав вам, що буду благати Отця Свого Небесного, щоб Він послав вам Духа Святого, і в той день дізнаєтеся, що Я в Отці, а Отець у Мені, що Я в вас, а ви в Мені ".

Так поступово я почав помічати, що Дух Святий, Бог Отець, Бог Син перебуває в мені. У другому посланні до Коринтян я прочитав, що Бог відобразив нас і послав нам в наші серця Свій Дух Святий. Так я знайшов адресу Божий. Я переконався, що ця адреса - це мою адресу.

Ось тоді я знову пішов до моїх християнам і почав сміливо проповідувати їм про те, що ми можемо знайти те місце, де перебуває Бог. Тепер я знайшов адресу Божий. Його адреса - це мою адресу. Він перебуває в мені з усією Своєю Силою і Владою.

За допомогою Духа Святого в мені перебуває Бог Отець і Бог Син. Він супроводжує мене, куди б я не пішов.

"Він перебуває також і в вас. Отже, Його адреса - це ваш адреса. Якщо ви знаходитесь вдома, Він перебуває там, якщо ви займаєтеся справами, Він разом з вами у вашій справі, якщо ви працюєте на кухні, і Він там. Бог перебуває всередині вас, а тому Його ресурси покояться в вас.

Брати, - продовжував я, - золота і срібла немає у мене, у мене немає ні їжі, ні одягу, але що я маю, даю вам. Бог перебуває всередині вас. Тим же, в кого ще немає Бога, слід прийти до Ісуса Христа і прийняти Його, як свого особистого Спасителя, і Творець неба і землі разом з усіма Своїми ресурсами увійде в вас і пребуде в вашому серці. Він виповнить вашу всяку потребу ".

Почувши цю звістку, вони почали розвивати свою віру.

Такою була початкова точка мого служіння і наріжний камінь моєї проповіді. З тих пір я постійно переносив Бога з одного місця на інше. Іноді я піднімався на гору, щоб помолитися, часом спускався в долину. Я всюди намагався знайти Бога, але після того, як я знайшов цю істину, я вже більше не шукав Бога. Я знайшов Його і отримав Його адреса.

Тепер я кажу людям: "Бога не слід шукати на мільйони миль далеко. Він віддалений від нас і не на дві тисячі років тому, Бог не тільки в майбутньому. Ваш Бог перебуває всередині вас разом з усіма своїми можливостями, силою і владою - Його адреса в вас. Ось тому ви можете молитися і говорити з Ним щодня і в будь-який час. ви можете торкатися Його, можете черпати з Його джерел за допомогою віри і молитви. Коли ви голосно волає, Бог чує вас. Коли ви говорите пошепки, Бог чує вас . Коли ви роздумуєте, Бог постійно чує вас, тому що Він перебуває всередині вас, і Він сильний заповнити будь-яку вашу нужду ".

Після Корейської війни, коли місіонери вийшли на працю Господній, я зазвичай присутній на зборах виконавчого комітету. Більшість корейських служителів пропонували різного роду проекти та плани, як побудова церков або організація Біблійних коледжів, а між собою вони обговорювали різні способи того, як здійснити ці плани. Коли ж виникла проблема фінансів, вони відразу ж заявляли: "Нехай займуться цим місіонери".

Вони звикли розглядати місіонерів в якості фінансистів.

Мене все це особливо дратувало, тому я і питав: "Чому ви завжди все звалює на місіонерів?" Мені зазвичай відповідали: "Бог надає Свою допомогу тільки через місіонерів, а не через нас".

Однак, з тих пір, як я закінчив Біблійну школу, я вирішив, що моїм єдиним джерелом буде тільки Бог. Я переконався, що Бог перебуває в моєму серці, а тому протягом усіх двадцяти років мого служіння я залежав тільки від Бога, а не від інших.

Я перетинав Тихий океан понад сорок разів, щоб служити в інших країнах, але я ніколи не просив ні гроша у який-небудь церкви. Я просив надсилати місіонерів в Корею, але я ніколи не просив фінансової підтримки у зарубіжних церков.

Я завжди залежу тільки від Бога. Він знає, як заповнювати мої потреби. Він знає, як побудувати церкву, як послати місіонерів з моєї церкви, як побудувати Біблійний коледж.

Ось тепер ми будуємо нову будівлю Біблійного коледжу Корейської Асамблеї Божої, і моя церква віддала на цю справу півмільйона доларів. Бог дійсно заповнює всі наші потреби.

ВИКЛИК.

Я хотів би відобразити в вашому серці той факт, що всередині вас є необхідні можливості, і ними ви володієте вже зараз, а не завтра, не вчора, а саме тепер! Ви маєте все в перебуває усередині вас Бога. Бог не спить. Бог ніколи не приходить для того, щоб розбити тимчасовий намет і провести канікули. Бог в вас, щоб здійснити справу спасіння свого.

Але зауважте, що Бог ніколи нічого не робить, не пройшовши через ваші помисли, не пройшовши через ваші бачення, не пройшовши через вашу віру. Ви є КАНАЛОМ.

Ви можете сказати: "О Боже, потрудись таємничим чином у Всесвіті і зроби все".

А Бог відповість вам: "Ні! Я перебуваю в вас. Я ніколи не дам Свою світу Своєю сили, не пройшовши через ваше життя".

Ви є каналом. На вас покладена вся відповідальність.

Якщо ви не розвиваєте своєї віри для співпраці з Богом, ви тільки обмежите Бога. Бог великий лише в тій мірі, в якій ви дозволяєте це. Але Він буває дуже малий через те, що ми обмежуємо Його.

Коли грішники приходять до Господа, розтрощені і нещасні, я, перш за все, кажу їм, що Бог перебуває в них, що вони володіють усіма ресурсами в Христі Ісусі. Потім я перевиховую їх для того, щоб вони розвивали свої серця для співпраці з Богом. Один за одним, без винятку, вони в боротьбі набувають нову віру, а потім ведуть дивну життя перемоги.

Якби всі ці люди були такими, що потребують бідняками, якби вони робили одні тільки помилки, то, як вони могли б пожертвувати в період з 1969 по 1977 роки понад двадцять мільйонів доларів. Щорічно ми створюємо свої плани, здійснення яких коштує від півтори до двох мільйонів доларів. Ми досягаємо величезних успіхів тому, що знаємо, як черпати з джерела. Але, перш за все, їм слід було очиститися від всяких гріхів плоті.

Більшості людей доводиться воювати з чотирма гріхами плоті, які необхідно подолати перш, ніж християнин зможе активно співпрацювати з Богом. Якщо вони не очистяться від цих гріхів, то канали їх виявляться настільки нечистими і брудними, що Бога нема виявиться можливості рухатися через них.

Ось які гріхи я виявив в основному протягом двадцятирічного спілкування з людьми.



Збентежений. | ГРІХ НЕНАВИСТІ.

ОНОВЛЕНІ помислах ЖИТТЯ. | НОВЕ СТАВЛЕННЯ ДО помислах. | ДУМАЙТЕ СЛОВАМИ ЧУДЕС. | ГРІХ СТРАХУ. | ГРІХ НЕПОВНОЦІННОСТІ. | ГРІХ винних. |

© um.co.ua - учбові матеріали та реферати