загрузка...
загрузка...
На головну

CCAdi 10.41 Vladivostok 050796.wav

  1.  BG 18.68-69 Vladivostok 141 194
  2.  BG 7.1 Vladivostok 270697
  3.  BG 7.13 Vladivostok 010797
  4.  CC Vladivostok 160894
  5.  CCAdi 10.35 Vladivostok 020796.wav
  6.  CCAdi 10.40 Vladivostok 040796.wav

питання: (Без звуку).

Відповідь: Що стосується гуру то Крішна спалює все гріховні реакції. Що стосується Ісуса Христа то він проповідував настільки третьосортним людям, що вони навіть розіп'яли його і що стосується його конкретного випадку то це все було особливо влаштовано Господом. Це було необхідно для того щоб показати цим дурням і шахраям, що через їх гріхів він постраждав і вони повинні бути вдячні йому. Але вайшнави повинні мати більш високе розуміння і це розуміння полягає в тому, що якщо вони діють правильно, то по милості гуру і Крішни все їх реакції знищуються.

Питання: Я чув історію про те, що Джаган і Мадхав розвинувши в кінці кінців любов до Господа повернулися в духовний світ, але замість Вайкунтхі внаслідок своєї розвиненої любові до Господа Чайтанйе вони потрапили на Голока Вріндаване.

Відповідь: Я не чув такої історії. Але так як вони проходили своє внесрочное четверте народження і брали участь в іграх Господа Чайтанйі можна зрозуміти що вони потрапили на Голокосту якраз в те місце де проходять ігри Чайтанйі. Можливо, що після трьох народжень вони повернулися на свої місця стражників, але коли вони дізналися що Господь Чайтанйа прийшов сюди, то вони знову повернулися і після цих ігор приєдналися вже до вічних ігор Господа Чайтанйі. Але це звичайно свого роду спекуляція.

Питання: Розкажіть будь ласка за яких обставин Господь Чайтанйа явив Адва Ачарйе свою вселенську форму.

Відповідь: Я не знаю в точності деталі бо Господь ні з того ні з сього виявляв раптом форму Варахи, вселенську форму або форму Радха-Крішни. Він впадав раптом в якийсь настрій і відповідно до цього настрою він показував якусь форму. Я зараз немає пам'ятаю, але це в деталях описано в Чайтанйе чарітамріте або в Чайтанйа-Бхагават, я зараз не пам'ятаю.

Питання: Рагхунатха Дасаєв Госвамі знаходився на найвищому рівні любові до Бога, але тим не менше він завжди прагнув до того щоб розвивати і розвивати її далі. Як це все зрозуміти?

Відповідь: Рагхунатха дас показував приклад зречення і Господу Чайтанйе подобалося що хтось з його учнів показує такий приклад. Різні віддані поводяться по різному для того щоб показати різні аспекти відданого служіння. У Чайтанйеа чарітамріте є вірш "Після того як Господь Чайтанйа дарував своїй матері Шачи любов до Бога тим самим анулювавши образу яке вона завдала стопах Адвайти Ачарйі, після цього він показав Адва Ачарйе свою вселенську форму". Мати Шачи звинуватила свого часу АДВАЙТА Ачарйю в тому, що він переконав брата Шрі Чайтанйі прийняти санйасу і Господь Чайтанйа порахував, що його мати повела себе образливо. Коли Адвайта Ачарйа прийшов до дому Господа Чайтанйі, то він став славити матір Шачи Деві і впав на землю в великому екстазі і в цей час мати Шачи Деві торкнулася стоп Адвайти Ачарйі і Господь був дуже задоволений цим вважаючи, що тепер образу з неї знято. Далі тут йдеться, що через кілька днів Адвайта Ачарйа попросив Господа Чайтанйю щоб той показав йому всесвітню форму подібну до тієї яку бачив Арджуна. Господь Чайтанйа погодився на цю пропозицію і Адвайта Ачарйа зміг споглядати вселенську форму Господа. Ось все, що тут сказано і може бути в Чайтанйа Бхагават є більш детальна інформація.

Питання: Ваша Святосте часто духовні вчителі дають духовні імена дітям і підліткам ще до їх ініціації. Яку вони мають силу і чи можна ними користуватися?

Відповідь: Ці імена, імена Крішни і Радхі. Вони допомагають нам пам'ятати про Крішни і також допомагають дітям пам'ятати про Крішни. звичайно ми не можемо вважати це ініціацією, але тим не менше будь-яке повторення імені Господа очищає нас. Ім'я Господа повно трансцендентної енергії Господа і імена відданих Господа також мають очисної силою. Ось чому так багато перераховується імен супутників Господа Чайтанйі і Господа Нітйананди в цих книгах.

Питання: (Без звуку).

Відповідь: Але якщо він стоїть у вас за спиною то чому б вам не повернутися до нього і не поговорити з ним? Він присутній в своїх настановах і це здійснює духовний зв'язок цей зв'язок здійснюється бо духовний вчитель дає настанови, а учень дотримується їх. Шріла Прабхупада завжди говорив "Мій духовний вчитель завжди зі мною тому що я дотримуюся його повчанням". Все дуже просто і я не думаю що нам треба щось винаходити ще.

 




 CCM 9 Rostov 250696 |  SB 4.21.37 Samara 270696 |  BG 18.48 Samara 270696 |  CCM 16 Perm 280696 |  SB 3.22.20 Novosibirsk 010796.wav |  BG 4.8 Novosibirsk 010796 |  SB 3.22.21 Novosibirsk 020796.wav |  CCAdi 10.35 Vladivostok 020796.wav |  SB 7.6.1 Vladivostok 040796.wav |  CCAdi 10.40 Vladivostok 040796.wav |

загрузка...
© um.co.ua - учбові матеріали та реферати