загрузка...
загрузка...
На головну

Істина, яку ви побачите, полягає в тому, що ви ніколи не втрачали зв'язок з Джерелом. Ніхто ніколи не відокремлювався від нього. | Думайте про страх - і у вас буде він. | Як нам зрозуміти насильство? Ми часто чуємо про насильницькі злочини, які здаються абсолютно безглуздими. | Істинне могутність породжується знанням про те, що ви пов'язані з Джерелом всього живого. | Багато хто говорить про таємні урядах, змовах і навіть прибульців, які бажають контролювати нас. Яка ваша думка про це? | Як зрозуміти, чи чуємо ми справжній внутрішній голос або просто приймаємо бажане за дійсне? | Ви радите робити те, що викликає приємні відчуття. Наркотики приймати приємно, але чи повинні ми ігнорувати наслідки? | Як люди, які звикли боротися за все у своєму житті, можуть змінити цю енергію і відчути більше радості, не чуючи, що нехтують своїми обов'язками? | Близько відчувають біль і страждання? | Одна з моїх духовних цілей - приймати все, що можу, з безумовною любов'ю. Як мені прийняти того, хто кривдить мене? |

Ким був Ісус Христос і чому він такий важливий?

  1. I. 2. Чому рамка зі струмом орієнтується в просторі? Чим визначається крутний момент сил? Що називається магнітною індукцією? Як зображують силові лінії магнітного поля?
  2. I. 9. Поясніть дію магнітного поля Землі на магнітну стрілку. Чому ми можемо в роботі виміряти тільки горизонтальну складову напруженості магнітного поля Землі?
  3. II. 17. Поясніть, чому прилад називається тангенс-гальванометром? Поясніть на прикладі тангенс-гальванометра принцип суперпозиції магнітних полів. Виведіть розрахункову формулу.
  4. А чому тоді маленькі діти і немовлята виявляються в негативних обставин?
  5. А. С. Хоменко ЧОМУ ДЕЯКІ МАВПИ людиноподібних?
  6. Апокрифи ВІД ІСУСА

По-перше, давайте з'ясуємо, що Ісус і Христос - не одне і те ж, адже насправді Христос - це свідомість, що втілилося в людині на ім'я Ісус. Ісус Назарянин був звичайною людиною, як і ви, якби тільки вас можна було назвати звичайними! Ісус був старої душею, він прожив багато життів і в минулому був Мойсеєм. Метою його присутності в цей час було укорінення на земній плані свідомості єднання в любові, прийнятті та визнанні.

Саме з цієї причини його образ тісно пов'язаний з всепрощенням, адже в основі його вчення лежала любов.

Релігійна традиція іудеїв була заснована на строгих правилах. Вона точно відображала стадію еволюції, якої людство досягло в той час. Однак у міру розвитку людства завжди знаходився вчитель, який допомагав перейти на наступний етап. Це і зробив Ісус. З цієї точки зору, неможливо говорити про Ісуса, не згадавши про Гаутами-Будді. Адже ці великі сини Бога з'явилися майже в один і той же час, щоб допомогти людству рухатися вперед.

Ера, що послідувала за приходом цих вчителів, була сповнена страху, насильства, епідемій і воєн. Це було темний час. Але через нього потрібно було пройти. Цей період історії був пов'язаний з відкриттям людьми могутності і навчанням того, як користуватися і справлятися з ним. Вчення Христа і Будди, хоч і не пов'язані один з одним, були необхідні в той час як ідеал. Без присутності цієї енергії Темні Віки були б набагато темніше.

Христос приніс на Землю ідеал любові, що виходить від серця. Ісус Назарянин повністю злився зі своєю сутністю, перебуваючи у фізичній формі.

Це дало йому можливість дозволити Христову аспекту Бога (любові) увійти в нього. Фактично так Бог зміг ходити серед людей.

Гаутама, що став Буддою, також повністю злився зі своєю сутністю, завдяки чому буддіческій аспект Бога (мудрість) також зміг перебувати серед людей. Згадуючи свою історію, особливо останні сто років, ви побачите, як енергії, які ці два великих істоти принесли на планету, реалізуються в даний час. Прагнення вашого виду до єднання посилюється, а разом з ним збільшується здатність до співчуття і прийняття.

Коли Ісус говорив про друге пришестя Христа, він мав на увазі не повернення людини на ім'я Ісус Назарянин, але, як Христос, він говорив про Христа. Це повернення відбувається і продовжить відбуватися двома шляхами. По-перше, пришестя Христа - наймасовіша подія, тобто закон любові пробуджується в багатьох людях, які зараз починають відчувати і відчувати свою сутність, або душу. Саме завдяки цій події так різко зріс інтерес до духовних тем і самоаналізу. Все більше число людей починає усвідомлювати, що є чимось більшим, ніж їх фізичне «я».

Вони на більш глибокому рівні розуміють, хто вони і яка їхня мета. Велике пробудження людства також готує вас до наступного великого вчителя.

Як Іоанн Хреститель вважається предтечею Христа, так і ви, пробуджуються, готуєте дороговказ для прийдешніх вчителів. Вас чекає не один учитель, і ці вчителі зміцнять то, що називається мисленням Нової Ери.

Найбільшим майбутнім зміною стане зрушення сприйняття, коли ви визнаєте, що самі створюєте свою реальність. Значні зміни відбудуться в сфері медицини, освіти і навіть уряду. Ваше ставлення до царства тварин і рослин також зміниться. Дельфіни частково допоможуть вам в цьому, поділившись своїми знаннями, але більшість змін зробить саме людство.

 



глава 15 | Ви перст Божий, здатний проникати в фізичний світ.
загрузка...
© um.co.ua - учбові матеріали та реферати