загрузка...
загрузка...
На головну

Обставини в позитивні? | Що ви можете сказати про правильне сексуальній поведінці? | Поведінка? | Чому у людей з'являються гомосексуальні нахили і навіщо душі потрібен такий досвід? | Ставлення до неї можна вважати здоровим? | Як дізнатися, яка інформація гідна нашої уваги? | А що ви скажете про дошці для спіритичних сеансів? Чи безпечно це? І чи може це бути корисно? | Настанови від Ісуса. Це так? | Коли варто говорити дитині про те, що він сам творить свою реальність? | Я відчула тісний душевний зв'язок. |

Багато релігійних філософії вчать нас тому, що між добром і злом завжди йде війна. Навіть багато представників Нью Ейдж говорять про це. Яка ваша точка зору?

  1. C) Земля існувала вічно. Види також існують завжди.
  2. D. Вузол це точка з координатами xi, в яких функція досягає максимуму і мінімуму, сітка це прямі з'єднують вузли.
  3. E) представники виборного органу первинної профспілкової організації чи іншого представницького органу працівників (за наявності).
  4. I) i іонні представники реформаторської педагогіки
  5. I. 4. Що називається потенціалом, різницею потенціалів електростатичного поля? Зв'язок між напруженістю і потенціалом електростатичного поля.
  6. I. НОВА КОНЦЕПЦІЯ МІЖНАРОДНИХ ВІДНОСИН
  7. I. Відносини між людськими свободами - «Спільність» і «суспільство» в мові.

Коли ви говорите про зло, ми розуміємо, що ви маєте на увазі щось за своєю природою поганий і безбожне. Але ніщо не буває поганим за своєю суттю.

У Всесвіті є два емоційних стану - любов і страх. Те, що ви називаєте злом, породжується страхом. Сильний страх викликає відчуження, а іноді це відчуження може привести до розколу особистості, тим самим вводячи її в стан, де вона здається абсолютно відокремленою від свого джерела, від Бога. Однак це ілюзія, адже ніхто і ніщо не існує поза Божої любові. Все живе в розумі і серці Божому, навіть те, що ви можете порахувати злом.

Дозвольте звернутися до вашої логіки. Якщо Бог - це Все Суще і все існує всередині Бога, у який спосіб відбувається битва між добром і злом? Для цього потрібно було б припустити, що є щось, що не є частиною Бога, а це суперечить самій Божої природи. Якби добро дійсно боролося зі злом, це означало б, що Бог повстав проти себе. А це не так.

Диявол і інші сутності - породження людства, так само як Бог є людське творіння. Розумієте, ви створили за своїм образом і подобою не тільки Бога, але і Диявола. Обидва вони являють собою архетипи нахилів вашого виду. Вони втілюють ваші найкращі мрії і ваші найгірші кошмари. Адже люди за своєю природою однаково здатні на великі чудеса, співчуття і доброту, а також на жахливу жорстокість і звірства. Але все це - лише віддзеркалення вашого внутрішнього стану. Коли ви перебуваєте в страху, ваші дії відображають цей страх. Страх роз'єднує, а не об'єднує. У багатьох сенсах релігійне уявлення про те, що Бог знаходиться над вами і вище вас, сприяло вираженню страху, або зла, як ви могли б назвати його.

Ми чуємо, як ви говорите: «Як може боятися людина, яка мучить іншого або краде? Очевидно, він поганий чи злий ». А ми відповідаємо: у що повинен вірити злочинець, щоб зробити подібне діяння? Хіба щаслива людина так вчинив би? Хіба той, хто відчуває власну значимість, зробив би таке? Або на такі вчинки тягне людину, яка відчуває втрату зв'язку з джерелом, з Богом? Швидше за останнім.

Багато з вас вважають, ніби з життям на Землі щось не так, ніби людство зробило якусь помилку і якимось чином збилося зі шляху істинного. Такий погляд на світ викликав у вас потреба в спокуту і змусив вас перекладати відповідальність за це спокута на інших. Прикладом тому може служити Христос. З однієї точки зору, саме Христос врятує вас, але ми маємо на увазі не людину Ісуса, будь-яку іншу індивідуальну душу або сина Божого. Ми говоримо про те, що символізує Христос. Христос є об'єднане серце, яке усвідомлює свій зв'язок з усім живим, а також розуміє, що все живе, всі предмети і все істоти не тільки пов'язані з ним, але і є його частиною. У цьому сенсі, дійсно, Христос, вірніше, втілення Хри ста в формі рівня свідомості, принесе вам порятунок, адже саме завдяки цьому рівню усвідомленості ви нарешті зможете побачити істину. Істина, яку ви побачите, полягає в тому, що ви ніколи не втрачали зв'язок з Джерелом. Ніхто ніколи не відокремлювався від нього, а все, що ви сприймаєте окремим, здається таким тільки в силу вашого сприйняття. Реальності не існує, є лише ваше сприйняття її.

 



Чому ще ми повинні навчитися від біологічної | Істина, яку ви побачите, полягає в тому, що ви ніколи не втрачали зв'язок з Джерелом. Ніхто ніколи не відокремлювався від нього.
загрузка...
© um.co.ua - учбові матеріали та реферати