загрузка...
загрузка...
На головну

Коли ми зрозуміємо, що нам належить, ми зможемо насолоджуватися тією перемогою, яку Христос має для нас. | Ісус Христос забрав ключі у диявола, слава Богу! Ключі належать Тому, Хто має на це право. Це ключі влади. | Ми очікуємо від Бога, а Він очікує від нас, і Він нічого не зробить, поки ми не почнемо діяти. | Диявол хоче, щоб ти підняв свої руки і сказав, що влада віруючого - це не для тебе. | Більш того, такий віруючий переконаний, що ніякої умисел ворога не зупинить його в здійсненні волі Божої на землі. | Все, що нам потрібно, це тільки містити повну Боже в хорошому стані. | Вони намагаються розібратися з духами без слова знання, розрізнення духів або будь-якого помазання Святого Духа. | З Слова ми знаємо, що у нас є духовна влада, але ми повинні покладатися на Святого Духа, щоб Він допоміг нам застосовувати цю владу. Ми не можемо зробити це самі. | розбиваючи ВЛАДА | Гноблення і одержимість |

Ми навіть можемо проявити владу над тими, хто противиться істині.

  1. I. 9. Поясніть дію магнітного поля Землі на магнітну стрілку. Чому ми можемо в роботі виміряти тільки горизонтальну складову напруженості магнітного поля Землі?
  2. Авторитет, або влада Бога ясніше проглядається в контексті Божого царства
  3. В. Г. Ледяев. Влада: концептуальний аналіз.
  4. Визначення тими, предмета, об'єкта, мети та завдання курсової роботи
  5. Влада в Стародавньому Єгипті. Пантеон богів.
  6. влада тимчасових правителів

У Техасі був повно євангельський служитель, який жив по сусідству з поліцейським. Поліцейський належав до тієї деномінації, яка дуже сильно опиралася говорінню іншими мовами.

Служителю вдалося привести цього поліцейського в свою церкву. Потім поліцейський наполовину всерйоз попросив служителя прийти в його церкву. Служитель вирішив піти, тому що поліцейський сказав, що егопастор буде говорити на тему про мови.

Під час тієї проповіді, той пастор не привів жодного тексту з Біблії для підтвердження своїх висловлювань, але замість цього розповів багато різних речей, які, як він чув, відбувалися серед цих «Язиката». Потім він почав імітувати говоріння мовами. Почувши це, повно євангельський пастор проявив влада над ситуацією. Хто говорить різко зупинився, зблід і сіл, не закінчивши свою проповідь.

Поліцейський зрозумів, що сталося. Після він пішов до повно євангельського пастора, потиснув йому руку і обійняв його. Він сказав: «Благословен Бог, я радий, що Бог зупинив його. Йому слід було б бути розумніше ».

На наступний вечір проповідник вибачився за те, що говорив про те, що погано знав. Він сказав, що відчув, що Бог зупинив його, і додав, що краще не торкатися того, що ми погано знаємо.

 



Бог поважає віру, а Дух Божий знає, як молитися. Він - Автор молитви. | спротивляйтесь дияволові
загрузка...
© um.co.ua - учбові матеріали та реферати