загрузка...
загрузка...
На головну

В СВОЇЙ РОДИНІ | Коли ми зрозуміємо, що нам належить, ми зможемо насолоджуватися тією перемогою, яку Христос має для нас. | Ісус Христос забрав ключі у диявола, слава Богу! Ключі належать Тому, Хто має на це право. Це ключі влади. | Ми очікуємо від Бога, а Він очікує від нас, і Він нічого не зробить, поки ми не почнемо діяти. | Диявол хоче, щоб ти підняв свої руки і сказав, що влада віруючого - це не для тебе. | Більш того, такий віруючий переконаний, що ніякої умисел ворога не зупинить його в здійсненні волі Божої на землі. | Все, що нам потрібно, це тільки містити повну Боже в хорошому стані. | Вони намагаються розібратися з духами без слова знання, розрізнення духів або будь-якого помазання Святого Духа. | З Слова ми знаємо, що у нас є духовна влада, але ми повинні покладатися на Святого Духа, щоб Він допоміг нам застосовувати цю владу. Ми не можемо зробити це самі. | розбиваючи ВЛАДА |

Бог поважає віру, а Дух Божий знає, як молитися. Він - Автор молитви.

  1. III. 4. Авторські школи: поняття та класифікація
  2. III. 5. Деякі інноваційні та авторські школи сучасності
  3. III. Автореферати, дисертації
  4. TQM проти авторитарного стилю управління
  5. А. АВТОРИТАРНА СОВІСТЬ
  6. А. Авторське право
  7. А. Макаренко. Авторська педагогічна концепція. Сучасники при педагогічну концепцію А. Макаренка

ЯК ЗВЕРТАТИСЯ з бісами

Ми повинні покладатися на Духа Божого, щоб дізнатися, коли мова йде про бісів і як вчинити з ними.

Ми безпорадні як без Духа, так і без Слова.

Не будьте просто людиною Слова без Духа, і не будьте просто людиною Духа без Слова. Багато хто намагається чинити згідно зі Словом Божим без Духа Божого. Вам потрібно і те, і інше. Дух і Слово не суперечать один одному.

Чи не в кожному випадку лікування задіяні біси. Але якщо справа в них, то Господь покаже вам. Ось як я це розумію: Бог розумна істота, і я - розумна істота, і Він може сказати мені, якщо є злий дух. Я в рівній мірі звертаю увагу на те, що Він не говорить, як і на те, що Він говорить. Якщо Він нічого не говорить, то я не намагаюся мати справу зі злим духом. Я пропоную людині служіння зцілення.

Дивно те, що у мене може бути провід на зцілення в одному випадку, і в майже ідентичному випадку, мені доведеться мати справу з духом. Я цього не розумію, але з досвіду я знаю, що це спрацьовує. Не можна судити один випадок на підставі іншого.

Безпорадні люди потребують допомоги. Іноді ми можемо винести їх на своїй вірі. Але той, хто знає, хто освічений, повинні ходити в світлі того, що він знає. Деякі освічені більш інших. Чим більше ти знаєш, тим більше з тебе попит.

Ти можеш отримати звільнення від гноблення в своєму тілі і розумі. Ти можеш проявляти духовну владу над іншими, поки вони в твоїй присутності. Ти можеш взяти владу над усіма невидимими силами.

Якщо ти навчишся проявляти таку духовну владу, то це спрацює і в твоїй родині.

Я чув про жінок, які проявляли свою духовну владу, коли їх, не врятовані чоловіки, приходили додому зі скандалами і бійками. Ці жінки навчилися спокійно і тихо забороняти тим злим духам, які стояли за ситуаціями, і проголошувати владу над ними - і ситуації змінювалися.

Я навчився цього багато років тому, коли мої деякі родичі ставали вкрай сердитими. Я просто виявляв влада над ситуацією. Вони знали, коли я це робив, тому що вони дивилися на мене з подивом - і відразу ж виправлялися.



Гноблення і одержимість | Ми навіть можемо проявити владу над тими, хто противиться істині.
загрузка...
© um.co.ua - учбові матеріали та реферати