загрузка...
загрузка...
На головну

Бог вже позбавив нас від влади темряви! Тому, ми маємо право звертатися до темряви - тобто, сатані і його силам - і наказувати їм в ім'я Ісуса! | Влада не має жодного відношення до почуттів. Але нам потрібно проявляти її. | Занадто багато людей все ще хочуть залишатися немовлятами, і щоб хтось інший весь час молився за них. | В СВОЇЙ РОДИНІ | Коли ми зрозуміємо, що нам належить, ми зможемо насолоджуватися тією перемогою, яку Христос має для нас. | Ісус Христос забрав ключі у диявола, слава Богу! Ключі належать Тому, Хто має на це право. Це ключі влади. | Ми очікуємо від Бога, а Він очікує від нас, і Він нічого не зробить, поки ми не почнемо діяти. | Диявол хоче, щоб ти підняв свої руки і сказав, що влада віруючого - це не для тебе. | Більш того, такий віруючий переконаний, що ніякої умисел ворога не зупинить його в здійсненні волі Божої на землі. | Все, що нам потрібно, це тільки містити повну Боже в хорошому стані. |

З Слова ми знаємо, що у нас є духовна влада, але ми повинні покладатися на Святого Духа, щоб Він допоміг нам застосовувати цю владу. Ми не можемо зробити це самі.

  1. a. Відмовитися від вишукування додаткових майданчиків землі під нове будівництво. Освоєння повинні підлягати вже вироблені відводи;
  2. At a Hotel - корисні слова і вирази
  3. Exercise V. Замініть виділені російські слова в дужках їх англійськими еквівалентами.
  4. I. 9. Поясніть дію магнітного поля Землі на магнітну стрілку. Чому ми можемо в роботі виміряти тільки горизонтальну складову напруженості магнітного поля Землі?
  5. I. Письмово переведіть текст на російську мову. Випишіть 20 слів на економічну тему з транскрипцією і перекладом. Вивчіть ці слова напам'ять.
  6. I. Письмово переведіть текст на російську мову. Випишіть 20 слів на економічну тему з транскрипцією і перекладом. Вивчіть ці слова напам'ять.
  7. III. термінологічний словник

Як я вже раніше згадав, якщо диявол нападає на мене, у мене є над ним владу, тому що мені було дане панування над моєю власним життям. Я можу сказати йому, моментально покинути мій будинок. Я також можу контролювати ситуації, коли люди в моїй присутності.

Наприклад, мій друг, пастор з Форт Ворт, штат Техас, одного разу супроводжував мене на наметове збори, яке мало відбутися в Каліфорнії. Він багато років страждав від цукрового діабету, і щоранку йому доводилося перевіряти свою сечу, щоб знати, скільки інсуліну йому знадобиться для уколу.

Намагаючись навчити його уроку віри, я повернувся до нього, коли ми від'їжджали від його будинку, і сказав: «Поки ти будеш зі мною, тобі не потрібно буде перевіряти свій цукор».

Бачите, я міг контролювати цю хворобу, поки він був зі мною - поки він був на моїй території. Але я не міг контролювати це, коли його не було зі мною. Мені потрібно було навчити його, самому проявляти духовну владу.

Він недовірливо подивився на мене, але ці два тижні, що він провів зі мною, він не відзначав рівень цукру, хоча їв і пироги і тістечка. «Я знаю, що сьогодні у мене буде цукор» - бувало, говорив він. Перевіривши себе, він говорив: «Це перекидає все, що я взагалі бачив у своєму житті!» Пізніше він сказав мені, що тільки після трьох днів перебування вдома він знову став відзначати у себе цукор.

Бачите, я проголосив владу над цією хворобою в ім'я Ісуса.Хоча я міг контролювати цю невидиму силу, я не міг контролювати волю пастора. Я міг контролювати цю невидиму силу до тих пір, поки пастор був у моїй присутності, і я намагався переконати його, що він може застосовувати таку саму владу, але він не зрозумів цього. Він очікував повернення цукрового діабету, і він повернувся до нього. На те, щоб, нарешті, зрозуміти духовну владу, йому знадобилося п'ять років. (Деякі з нас, проповідників, повільні!) Якби я міг постійно бути з іншими людьми, я б міг допомогти їм, але я не можу жити з людьми, у мене немає на це часу.

 



Вони намагаються розібратися з духами без слова знання, розрізнення духів або будь-якого помазання Святого Духа. | розбиваючи ВЛАДА
загрузка...
© um.co.ua - учбові матеріали та реферати