загрузка...
загрузка...
На головну

Він не може обійтися без тебе точно так само, як і ти не можеш обійтися без Нього. Річ у тім, тут в посланні до Ефесян Павло підкреслює, що Христос - Голова, а ми - Тіло. | ВІДМОВИВСЯ МАТИ СПРАВУ | І коли ми починаємо вірити цьому, саме тоді ми досягаємо успіху. | Бог вже позбавив нас від влади темряви! Тому, ми маємо право звертатися до темряви - тобто, сатані і його силам - і наказувати їм в ім'я Ісуса! | Влада не має жодного відношення до почуттів. Але нам потрібно проявляти її. | Занадто багато людей все ще хочуть залишатися немовлятами, і щоб хтось інший весь час молився за них. | В СВОЇЙ РОДИНІ | Коли ми зрозуміємо, що нам належить, ми зможемо насолоджуватися тією перемогою, яку Христос має для нас. | Ісус Христос забрав ключі у диявола, слава Богу! Ключі належать Тому, Хто має на це право. Це ключі влади. | Ми очікуємо від Бога, а Він очікує від нас, і Він нічого не зробить, поки ми не почнемо діяти. |

Більш того, такий віруючий переконаний, що ніякої умисел ворога не зупинить його в здійсненні волі Божої на землі.

  1. II З'їзд Рад. Ухвалення Декретів про Світі і Землі. Створення Радянського уряду.
  2. II. непрямий умисел
  3. Large station wagon (понад 160).
  4. А крім того, запам'ятайте!
  5. А тепер про встановлення МДУ більш детально
  6. А тепер скажіть, міг Микола Вікторович керувати такою роботою?
  7. Активна медитація повинна народжуватися щомиті як спроба зупинити роботу розуму, спрямовану на реалізацію (в будь-якій формі) думок і бажань.

ЯК

НЕ ТЕРПІТИ ПОРАЗКА

Якщо віруючі скористаються приготованим для них духовним зброєю, ворог не зможе перемогти їх.

Я вірю, що ніщо від ворога не в змозі завдати поразки членам Тіла Христового.

Віруючий повинен постійно носити повну Боже.

Дух Святий через Апостола Павла молився, щоб віруючі побачили це повне забезпечення, наявне для їх безпеки.

Повну Боже перераховано в посланні до Ефесян, 6 глава.

Ефесян, 6: 10-17: «Нарешті, мої брати, зміцняйтеся Господом та могутністю сили Його. Одягніться в повну зброю Божу, щоб вам можна було стати проти хитрощів диявольських тому ми не маємо боротьби проти крови та тіла, але проти початків, проти влади, проти світоправителів цієї темряви, проти духів злоби піднебесних. Через це візьміть повну Божу зброю, щоб могли ви дати опір дня злого, і, все виконавши, витримати. Отже, стійте, підперезавши стегна свої правдою, і зодягнувшись у броню праведности, і взувши ноги в готовість Євангелії миру А найбільш над усе візьміть щит віри, яким зможете погасити всі огненні стріли лукавого Візьміть і шолома спасіння, і меча духовного, який є Слово Боже ».

Різні елементи цього озброєння символізують ті духовні істини, які належать віруючому. Носячи це зброя, віруючий захищений і йому не буде спотикання в служінні влади.



Диявол хоче, щоб ти підняв свої руки і сказав, що влада віруючого - це не для тебе. | Все, що нам потрібно, це тільки містити повну Боже в хорошому стані.
загрузка...
© um.co.ua - учбові матеріали та реферати