загрузка...
загрузка...
На головну

Нам потрібно мати справу з цими ж бісівськими силами, але, дякувати Богу, Ісус завдав їм поразки. | Ми померли, але ми і воскресли з Христом. Ми посаджені з Ним. Саме там ми зараз: ми посаджені з Христом на місці влади на небесах. | ЯК ВИКОНУВАТИ БАЛАНС | ЗРАДА АДАМА | Саме ми повинні щось зробити щодо цих ситуацій, але ми хочемо, щоб ними зайнявся хтось інший, включаючи Бога. | ЯК ЗВЕРТАТИСЯ з дияволом | Тому стійте на своїй вірі в Слово Боже. | Він не може обійтися без тебе точно так само, як і ти не можеш обійтися без Нього. Річ у тім, тут в посланні до Ефесян Павло підкреслює, що Христос - Голова, а ми - Тіло. | ВІДМОВИВСЯ МАТИ СПРАВУ | І коли ми починаємо вірити цьому, саме тоді ми досягаємо успіху. |

Влада не має жодного відношення до почуттів. Але нам потрібно проявляти її.

  1. CRM (Customer Relationship Management) - управління взаємовідносинами з клієнтами
  2. D) Казахстан - світська держава, і не має державної релігії
  3. I. (Що) істина не має ні початку, ні кінця.
  4. I. Відносини між людськими свободами - «Спільність» і «суспільство» в мові.
  5. II. Проблеми формування та управління відносинами власності в економічних системах.
  6. III. СРСР в післявоєнній МІЖНАРОДНИХ ВІДНОСИНАХ
  7. S: Способи впливу на людей, що мають в своїй основі економічні відносини людей і використання їх економічних інтересів - це

Після того бачення і після того, що Ісус привів мене цей вірш з послання Якова, мій дух сказав мені, що важливо слово «втече».Я подивився, що це слово означає по словнику, і виявилося, що одним з його відтінків є «Втекти як би в жаху».

диявол утече він від вас в жаху!

Потім я зрозумів, чому біс в моєму баченні почав скиглити і кричати - він був в жаху.

З тих пір я бачив, як і інші біси тремтять і тремтять від страху, коли я застосовував дану мені Богом влада над ними. Вони боялися не мене, але Ісуса, Якого я уявляв.

У тому баченні, Ісус дав мені ще одне місце з Писання, в якому нам повелевается зробити дещо по відношенню до диявола.

3) У першому посланні Петра, 5: 8 написано: «Будьте тверезі, пильнуйте, бо противник ваш диявол ходить, як ричить лев, шукаючи, кого б пожерти».

На цьому багато людей і зупиняються. Вони кажуть: «О, диявол ходить за мною по п'ятах!» Вони просять про таку молитву, щоб вони не дісталися дияволові, але вони вже дісталися дияволу, якщо вони так кажуть.

Що ми повинні зробити з ним: перевернутися на інший бік і прикинутися мертвими? Сховати голову в пісок і сподіватися, що він зникне?

Ні, дякувати Богу, зверніть увагу, що слід, коли ми продовжуємо читати. У наступному вірші сказано: «Проти него вставайте тверді вірою, знаючи, що ті самі муки (перевірки, спокуси й випробування) трапляються й вашому братству вашими в світі». У Стандартному Американському перекладі сказано: «... Своєї твердою вірою ...». Мені це подобається більше.

У тому баченні Ісус сказав мені: «У своєму посланні Петро не написав - до мене прийшло слово, що Бог використовує нашого коханого брата Павла для вигнання бісів, і він посилає носові хустки або шматочки тканини, і люди зцілюються від хвороб, з них виходять злі духи, тому я раджу вам написати Павлу і попросити платочек ».

Ні, замість цього, він говорить їм щось зробити з приводу диявола. Чому? Тому що у них є влада над дияволом.

Дух Божий не сказав би через Павла зробити вам щось таке, чого ви не могли б зробити. Зробити це ви можете, тому що



Бог вже позбавив нас від влади темряви! Тому, ми маємо право звертатися до темряви - тобто, сатані і його силам - і наказувати їм в ім'я Ісуса! | Занадто багато людей все ще хочуть залишатися немовлятами, і щоб хтось інший весь час молився за них.
загрузка...
© um.co.ua - учбові матеріали та реферати