загрузка...
загрузка...
На головну

ПРОРОЦТВО | Нам потрібно мати справу з цими ж бісівськими силами, але, дякувати Богу, Ісус завдав їм поразки. | Ми померли, але ми і воскресли з Христом. Ми посаджені з Ним. Саме там ми зараз: ми посаджені з Христом на місці влади на небесах. | ЯК ВИКОНУВАТИ БАЛАНС | ЗРАДА АДАМА | Саме ми повинні щось зробити щодо цих ситуацій, але ми хочемо, щоб ними зайнявся хтось інший, включаючи Бога. | ЯК ЗВЕРТАТИСЯ з дияволом | Тому стійте на своїй вірі в Слово Боже. | Він не може обійтися без тебе точно так само, як і ти не можеш обійтися без Нього. Річ у тім, тут в посланні до Ефесян Павло підкреслює, що Христос - Голова, а ми - Тіло. | ВІДМОВИВСЯ МАТИ СПРАВУ |

Бог вже позбавив нас від влади темряви! Тому, ми маємо право звертатися до темряви - тобто, сатані і його силам - і наказувати їм в ім'я Ісуса!

  1. C. Переглядає і змінює дані окремих елементів довідника
  2. E. Живе право
  3. E. Продукт, натуральні Властивості которого змінені з метою обману споживача
  4. I. Державно-правовий розвиток Росії в IX - XIX ст.
  5. I. Нормативно-правові акти
  6. I. Нормативні правові акти
  7. I. Нормативні правові акти та офіційні документи.

ПРОЯВ ВЛАДИ

Віруючі мають владу над дияволом.

Вони можуть розбити владу диявола, де б він не піднімав свою голову в їх власного життя або життя членів їх сім'ї або тих, хто їм дорогий. Тут у них є влада. Вони будуть вільні від ворога, бо у них є право проявляти свою владу над ним.

Однак це не означає, що вони можуть ходити по вулицях, виганяючи бісів з усіх зустрічних.

В першу чергу це означає, що вони можуть проявляти владу над дияволом у своєму власному житті.

Ви повинні зрозуміти, що маєте таку владу над своїми домашніми, але ви не маєте її над моїми.

Духовна влада дуже схожа на природну владу. Наприклад, ви не маєте влади над моїми грошима. Ви не можете сказати мені, що я повинен робити зі своїми грошима, поки я не дозволю вам цього. Ви не маєте влади над моїми дітьми.

Ви можете стати проти деяких маневрів диявола в чиємусь житті, але ви не завжди можете вигнати його, тому що у вас немає влади в тій родині.

Ми цього не розуміли.

Далі Ісус згадав у посланні від Якова, 4: 7: «... Підкоріться Богові та спротивляйтесь дияволові, то й утече він від вас ». (Мається на увазі підлягає цієї пропозиції «ви»).

Віруючому потрібно мати владу над дияволом, інакше б Біблія нічого не говорила йому відносно диявола.



І коли ми починаємо вірити цьому, саме тоді ми досягаємо успіху. | Влада не має жодного відношення до почуттів. Але нам потрібно проявляти її.
загрузка...
© um.co.ua - учбові матеріали та реферати