загрузка...
загрузка...
На головну

Ми як Церква маємо таку владу на землі, яку ми ще не усвідомили - влада, яку ми не використовуємо. | Моє життя змінилася радикально після того, як я молився цими молитвами про самого себе тисячі разів. | Нам потрібно мати цього Духа премудрости та відкриття про Христа і Його Слові, якщо ми хочемо рости. Ми не отримаємо це через свій розум. Це повинно бути відкрито нам Святим Духом. | У Христі нам належать всі духовні благословення. Ми маємо владу, усвідомлюємо ми це чи ні. Але недостатньо тільки знати. | Грішник не знає, що у нього є, і тому йому від цього немає ніякої користі. Точно також, якщо Християни не знають те, що належить їм, це не принесе їм ніякої користі. | ПРОРОЦТВО | Нам потрібно мати справу з цими ж бісівськими силами, але, дякувати Богу, Ісус завдав їм поразки. | Ми померли, але ми і воскресли з Христом. Ми посаджені з Ним. Саме там ми зараз: ми посаджені з Христом на місці влади на небесах. | ЯК ВИКОНУВАТИ БАЛАНС | ЗРАДА АДАМА |

ЯК ЗВЕРТАТИСЯ з дияволом

  1. Бог вже позбавив нас від влади темряви! Тому, ми маємо право звертатися до темряви - тобто, сатані і його силам - і наказувати їм в ім'я Ісуса!
  2. Невміння звертатися до людей з проханнями і правильно реагувати на прохання
  3. Тіл кандидатську дисертацію, а до мене стали звертатися

Коли сатані вдається тримати Християн в невірі або ж в сфері роздумування над його справами, він отхлестивает їх в кожному бою.

Але якщо їм вдасться утримати сатану в сфері віри і духу, вони будуть завжди отхлестивать його.

Він не стане сперечатися з ними про ім'я Ісуса - він боїться цього імені.

Я прийшов до висновку, що найефективніша молитва - це коли ми наполягаємо на своїх правах у Христі Ісусі.

Я так і молюся: «Я наполягаю на своїх правах!»

У Червоних Воріт Петро не молився про хромом, він зажадав, щоб той зцілився: «... В ім'я Ісуса Христа Назарянина встань і ходи». (Діян. 3: 6).

Коли ти наполягаєш на своїх правах, ти вимагаєш не у Бога, ти вимагаєш у диявола.

Ісус сказав наступне в Євангелії від Іоанна, 14: 13-14: «... Коли що просити ви будете в Імення Моє, те зроблю, щоб Отець прославився в Сині. Якщо чого попросите (вимагаєте від кого-то) в ім'я Моє, Я те зроблю ». Він говорить не про молитву. Грецьке слово тут - «вимагати», а не «просити».

З іншого боку, в Євангелії від Іоанна, 16: 23-24 мова йде про молитву: «... І в той день ви Мене не спитаєте ні про що. Істинно, істинно кажу вам: про що б ви не попросили у Батька в ім'я Моє, дасть вам. Ви досі нічого не просили в імяМоё: просіть і отримаєте, щоб повна була ваша радість ». (Батько тут згадується в зв'язку з молитвою, але Він не згадується в Євангелії від Іоанна, 14:14).

Фактично на грецькому написано:



Саме ми повинні щось зробити щодо цих ситуацій, але ми хочемо, щоб ними зайнявся хтось інший, включаючи Бога. | Тому стійте на своїй вірі в Слово Боже.
загрузка...
© um.co.ua - учбові матеріали та реферати