загрузка...
загрузка...
На головну

Вступ | Ми як Церква маємо таку владу на землі, яку ми ще не усвідомили - влада, яку ми не використовуємо. | Моє життя змінилася радикально після того, як я молився цими молитвами про самого себе тисячі разів. | Нам потрібно мати цього Духа премудрости та відкриття про Христа і Його Слові, якщо ми хочемо рости. Ми не отримаємо це через свій розум. Це повинно бути відкрито нам Святим Духом. | У Христі нам належать всі духовні благословення. Ми маємо владу, усвідомлюємо ми це чи ні. Але недостатньо тільки знати. | Грішник не знає, що у нього є, і тому йому від цього немає ніякої користі. Точно також, якщо Християни не знають те, що належить їм, це не принесе їм ніякої користі. | ЯК ВИКОНУВАТИ БАЛАНС | ЗРАДА АДАМА | Саме ми повинні щось зробити щодо цих ситуацій, але ми хочемо, щоб ними зайнявся хтось інший, включаючи Бога. | ЯК ЗВЕРТАТИСЯ з дияволом |

Нам потрібно мати справу з цими ж бісівськими силами, але, дякувати Богу, Ісус завдав їм поразки.

  1. А чи потрібно мені тренуватися, взагалі?
  2. А зробити це можна тільки вирвавшись з полону позиції "відмови"; потрібно визнати, нарешті, що причина твоєї хвороби криється в тобі самій!
  3. Адреси осередків (посилання) можуть битьотносітельнимі іліабсолютнимі. Осередки можуть мати собственниеімена.
  4. Апокрифи ВІД ІСУСА
  5. Апостол Петро визнає Ісуса Сином Божим (Матв. 16: 13-20; Марк. 8: 27-30; Луки 9: 18-21).
  6. Апостольська проповідь слова: історія Ісуса - завершення старозавітного розповіді
  7. Бесіда Господа Ісуса Христа з Никодимом (Ів. 3: 1-21).

В інших перекладах сказано, що Він «звернув їх у ніщо» або «паралізував їх».

У стародавні часи, царі, які здобували перемогу, приводячи, додому полонених, влаштовували парад, відкрито демонструючи їх. Ісус так і вчинив з дияволом і його силами, виставивши їх на посміховище перед трьома світами - небом, землею і пеклом - після того, як Він завдав їм поразки. Бог повідомив нам про це в Писанні, щоб ми, в цьому світі, могли знати, що сталося.

Бог хоче, щоб ми знали, що сталося завдяки смерті, поховання, воскресіння і заняття Христом положення праворуч Отця.

Він хоче, щоб ми знали, що він поставив Христа: «... Вищий від усякого начальства і влади, і сили і панування, і всякого ймення ...» (Еф. 1:21).

 

ДЖЕРЕЛО НАШОЇ ВЛАДИ

Джерело нашої влади знаходиться в воскресіння і піднесеному Ісуса Христа Богом.

Зверніть, як в посланні до Ефесян, 1:18 Дух Святий молиться через Павла про християни в Ефесі: «... І просвітив очі вашого серця, щоб ви зрозуміли, в чому полягає надії Він вас закликає, і який багатий Його славний спадок у святих». Про те, щоб вони змогли бачити очима свого серця - тобто, своїм духом. Він хотів, щоб всі церкви, всі віруючі, були освічені. Однак багато Християни не мають поняття про владу віруючого.фактично, багато церков навіть і не знають, що у віруючого взагалі є влада!



ПРОРОЦТВО | Ми померли, але ми і воскресли з Христом. Ми посаджені з Ним. Саме там ми зараз: ми посаджені з Христом на місці влади на небесах.
загрузка...
© um.co.ua - учбові матеріали та реферати