загрузка...
загрузка...
На головну

Вступ | Ми як Церква маємо таку владу на землі, яку ми ще не усвідомили - влада, яку ми не використовуємо. | Моє життя змінилася радикально після того, як я молився цими молитвами про самого себе тисячі разів. | ПРОРОЦТВО | Нам потрібно мати справу з цими ж бісівськими силами, але, дякувати Богу, Ісус завдав їм поразки. | Ми померли, але ми і воскресли з Христом. Ми посаджені з Ним. Саме там ми зараз: ми посаджені з Христом на місці влади на небесах. | ЯК ВИКОНУВАТИ БАЛАНС | ЗРАДА АДАМА | Саме ми повинні щось зробити щодо цих ситуацій, але ми хочемо, щоб ними зайнявся хтось інший, включаючи Бога. | ЯК ЗВЕРТАТИСЯ з дияволом |

У Христі нам належать всі духовні благословення. Ми маємо владу, усвідомлюємо ми це чи ні. Але недостатньо тільки знати.

  1. I. 9. Поясніть дію магнітного поля Землі на магнітну стрілку. Чому ми можемо в роботі виміряти тільки горизонтальну складову напруженості магнітного поля Землі?
  2. А зробити це можна тільки вирвавшись з полону позиції "відмови"; потрібно визнати, нарешті, що причина твоєї хвороби криється в тобі самій!
  3. Аортальна недостатність (АН)
  4. Б) тільки депозити
  5. Бог вже позбавив нас від влади темряви! Тому, ми маємо право звертатися до темряви - тобто, сатані і його силам - і наказувати їм в ім'я Ісуса!
  6. У 1936 році в Німеччині відбулася не тільки річна, а й зимова Олімпіада!
  7. Насправді - навіть не ми даємо РЕЙКІ, а тіло або ситуація притягує РЕЙКІ. Причому притягує - саме стільки, скільки необхідно, щоб відновити первинну гармонію.

Результати дає таке знання, з якого випливають дії!

Трагічно, коли Християнин йде по життю і так і не знає, що він має.

Чи замислювалися ви коли-небудь про це: Грішник має право на порятунок. Ісус вже купив порятунок для самого жахливого грішника, як і для нас з вами. Саме тому Він і сказав нам йти і проповідувати Євангеліє, тобто

розповісти грішникам, що Бог у Христі примирив із Собою світ, і щоб ми примирилися з Богом:

«Все ж від Бога, Ісусом Христом примирив із Собою і дав нам служіння примирення, тому що Бог у Христі примирив із Собою світ, Що не ставлячи людям злочинів їх, і дав нам слово примирення. Отже ми - як посли замість Христа, і як ніби Бог благає через нас; благаємо замість Христа: Примиріться з Богом»(2 Кор. 5: 18-20).

Але ми так і не розповіли їм про це. Ми говорили їм, що Бог сердитий на них і враховує все, що вони роблять не так. Проте, в Біблії говориться, що

Бог нічого не має проти грішника! Бог каже, що Він все пробачив.

Ось що так жахливо, бідний грішник змушений буде піти в пекло, хоча все його борги прощені!

Проблеми з гріхом немає. Ісус все влаштував. Ісус вирішив всі проблеми. Вся справа в грішника.

Приведи грішника до Ісуса, і справа зроблена.

Це трохи відрізняється від того, чого вчили людей, але саме так говориться в Біблії.



Нам потрібно мати цього Духа премудрости та відкриття про Христа і Його Слові, якщо ми хочемо рости. Ми не отримаємо це через свій розум. Це повинно бути відкрито нам Святим Духом. | Грішник не знає, що у нього є, і тому йому від цього немає ніякої користі. Точно також, якщо Християни не знають те, що належить їм, це не принесе їм ніякої користі.
загрузка...
© um.co.ua - учбові матеріали та реферати