загрузка...
загрузка...
На головну

З низів суспільства | Бог благословляє всю мою родину | шляхом гонінь | Долиною смертної тіні | Кінець великого посту | Бог виливає Свою жахливу силу | другий термін | Гірке побачення з рідними | Шлях до об'єднання | Третій термін - при смерті |

Надія на майбутнє

  1. А хіба ви не з цього починали? - Обережно взяла участь в діалозі Галочка, бажаючи уточнити на майбутнє, чи має вона право голосу.
  2. Боротьба за минуле, сьогодення і майбутнє
  3. майбутнє
  4. МАЙБУТНЄ
  5. Майбутній розвиток.
  6. Майбутнє - для людини!
  7. Будьте оптимістом, орієнтуйтеся на успіх. Аналізуючи свій життєвий досвід і роблячи висновки на майбутнє, орієнтуйтеся на успіх.

Побачення з рідними в кінці мого тривалого посту було першим за все висновок.

І пройшло ще багато часу, перш ніж я побачився з деякими з них знову. При зустрічі мені розповіли, як швидко поширювалося і зміцнювалося Царство Боже і який урожай пожинали по всьому Китаю. Кобовци прислужувати до нашої розмови, але так і не зрозуміли про що говорили ДЕЛІНА і друзі. Мене ж це побачення підбадьорило і зміцнило. Комітет громадської безпеки все ще вишукував докази проти мене. Співробітники КОБ нишпорили по містах і повітах, щоб набрати компрометуючий матеріал і сфабрикувати на мене нову справу.

Одного ранку о восьмій годині тюремні ворота відчинилися. Мене повели на суд. Вів судове засідання суддя - людина низького зросту років тридцяти. Чорні очі його були сповнені презирства й огиди.

Допомагав йому високий чоловік років п'ятдесяти. Увінчаний сивиною, він виглядав мудрим і досвідченим. Його обличчя здавалося дуже добрим, хоча в дійсності це був підступний і хитрий тип. Ось що він сказав мені: "Громадяни Юн, наша держава проявило до вас велике поблажливість. З огляду на ваше незадовільний фізичний стан, ми надали вам кілька місяців на відпочинок і поправку. Тепер ви зміцніли, крім того у вас було багато часу приготуватися до свого виступу. тепер такий випадок видався. Подумайте і зізнайтеся в злочинах! "

Потім суддя почав ставити запитання: "Які повіти ви відвідали і скільки разів? Як звуть людей, з якими ви зустрічалися? Хто є вашим керівником? Яку антиурядову пропаганду ви поширювали? Які вирази ви зазвичай вживали, щоб налаштувати своїх послідовників проти нашої релігійної політики? ви протидіяли ПЦТБ, навчаючи своїх послідовників уникати її як блудницю? "

На це я відповів: "Я не знаю, що ви маєте на увазі".

Вдаривши кулаком по суддівському столу, суддя закричав розлючений: "Зараз подивимося, як ти будеш виправдуватися. Принесіть магнітофон!" Принесли магнітофон, поставили на суддівський стіл. Коли натиснули на кнопку, включилася запис проповіді, з якою я виступав кілька років тому. Були чути ридання віруючих. Мій голос на плівці вимовив: "Брати, не дайте блудниці обдурити себе. Зберігайте вірність Ісусові ... Візьміть приклад з Финеєса, який взяв в руку списа, щоб не зневажалися ім'я Боже (див. Числа 25: 6-18) . Будьте вірні і не віддавайте Господа, як Іуда. Підніміться і приготуйтеся стати мучениками! Розповідайте про істину! "

На плівці була записана молитва кількох братів і сестер. Тут я почув голоси дорогих братів Су, Ю і Юіня. Мені було дуже приємно почути знову їхні голоси і молитви.

Потім я почув своє гучне спів:

Боятися не треба - будь сміливий і хоробрий!

Господь не залишить - будь сміливий і хоробрий!

Перед злом сатанинським - будь сміливий і хоробрий!

В Спасителя віруй - будь сміливий і хоробрий!

Кобовцев найбільше обурили моя заключна молитва. Тоді я молився так: "Господи, будь ласка, розсій чорні хмари над нашою країною! Зв'яжи бісівський силу, яка править нашими правителями. Господь Ісус, що перетворюють політику нашого уряду. Звільни з уз всіх братів і сестер! Нехай наш народ керується Твоєї волею. Господи , помилуй Китай! Постав керівників Своєї Церкви нашого часу, і нехай вони стануть за справедливість і правду як Данило і Естер. Допоможи нам слухати Тебе, а не людей! "

Потім віруючі підтвердили цю молитву словом "Амінь!"

Клацнувши, запис зупинилася. Я відкрив очі і побачив самовдоволену, до вух, посмішку судді. Він сказав: "Юн, ви чули свої власні слова і молитву. Ви також чули голос громадянина Су. Тепер ви, звичайно, не станете заперечувати, що виступали проти політики нашої держави! Ви стверджуєте, що обрані народом правителі є бісами, а" Патріотична церква трьох благ "- блудницею. ми схопили вас за руку! Скажіть правду, хто ці двоє, крім Су і вас, молитву яких ми чули на плівці?

Слухати молитву і спів братів і сестер мені було так приємно, що я з задоволенням послухав би плівку ще раз. Подумавши трохи, я відповів: "Громадянин суддя! Я не можу точно сказати, хто виступав. Голоси були чутні нечітко. Чи не можна цю плівку прокрутити ще раз, щоб я переконався?"

Суддя прийшов в шалену лють. Очі його вискочили з орбіт, він застукав по суддівському столу і, вказуючи на мене пальцем, закричав: "Що ви говорите! Перед вами очевидні свідчення. Ви не можете заперечувати цього! Перед вами гора доказів. Встаньте на коліна і повторіть молитву, записану на плівці! "

Тут до мене підскочили охоронці з кийками і вдарили по ногах, щоб я впав на коліна. При цьому вони кричали: "На коліна! Встати на коліна!"

У той же самий мить сила Божа наповнила мене. Внутрішній голос сказав мені: "Не бійся! Зміцнити в Господі. Нехай тьма ворогів встане навколо тебе, будь певен в Ісусі. Будь сміливий і твердий у Господі!"

Охорона продовжувала бити мене і штовхати, як раптом на повний голос я крикнув судді: "Якою владою ти хочеш, щоб слузі Божому встати перед тобою на коліна? У тебе немає на це ніякого права! Твої питання необгрунтовані. Тепер я всім вам наказую ім'ям Ісуса Христа Назарея встати на коліна! Я покладу на вас руки і попрошу Господа пробачити ваші гріхи. Все на коліна! на коліна! на коліна! "

Всі присутні - суддя, судові посадові особи і охоронці - просто заніміли. Абсолютно приголомшені, вони дивилися на мене кілька хвилин. Потім вони прийшли в себе. Суддя стукнув кулаком по столу і прокричав: "Як ти посмів, контрреволюціонер, говорити таке! Це державна зрада! Як ти посмів наказувати судді Комітету громадської безпеки встати на коліна перед тобою? Ти що, Бог чи що?"

Мені хотілося відповісти йому: "Я людина з Неба. В Ісусі я твердий як алмаз. Ви не зломити мене".

Тут встав старший офіцер КОБ і спокійно сказав: "Ну, гаразд. Юн проповідував на безліч тем, тому йому зараз не пригадати випадку, коли він виступав з проповіддю на цій конкретній плівці. Юн, ви можете повернутися в камеру, щоб поміркувати про все. коли ми запросимо вас в наступний раз, ви повинні будете чітко відповісти на всі наші запитання. у нас знайдеться безліч доказів проти вас крім цієї плівки. Ваша ситуація безнадійна. Поступите розсудливо, зважте всі і дайте чітку відповідь ".

Тепер я розумів, що вони приготувалися до тривалої боротьби зі мною. Я подумав про словах апостола Павла, який говорив про нашого Господа: "Який і визволив нас від такої смерти, і визволяє, і на Нього й покладаємося, що й ще визволить Він" (2 Кор. 1: 10).

Щоб змусити мене зізнатися в своїх "злочини", місцеві судді випробували все, але безуспішно. Вони вжили самі варварські тортури, які могли винайти їх уми, але так і не змогли змусити мене сказати хоч слово, щоб потім звернути проти мене. Тому їм довелося передати мою справу по інстанції в Народний суд провінції. Саме там було призначено попереднє слухання моєї справи. Коли я увійшов до зали засідань, то побачив, що головував у суді один з моїх племінників!

Господь попередив мене, що в цьому треба бачити чергову хитрість сатани. Мій племінник сказав наступне: "Громадянин Юн, у нас є безліч доказів проти вас. Ви, безсумнівно, паплюжили нашу державу. Ви заявляли, що наші справи оповиті темрявою і підконтрольні бісам. Крім того, що ви нападали на нашу релігійну політику, написали багато матеріалів, щоб налаштувати віруючих проти "Патріотичної церкви трьох благ" і нашого народу.

Отже, маючи безліч доказів проти вас, ми можемо засудити вас до довічного ув'язнення і навіть до смертної кари. Дайте відповідь, чи належать вам такі матеріали? У вас ще залишається можливість спокутувати свою провину. Скажіть, які злочинні дії вчинили ваші співробітники і помічники, і ми будемо поблажливі до вас ".

Не встиг мій племінник завершити свою промову, як Святий Дух звернувся до мого серця: "Юн, ти Левит, що належить Мені. Як відкинути себе від родичів, ти - Мій".

Я негайно відповів: "Ми з вами родичі, але ви служите КПК, а я - Ісуса. Я буду сповідувати свою віру. Все сказане вами про мене, - правда, але про діяльність інших мені нічого не відомо".

Мій племінник, не знаючи, що відповісти, деякий час мовчав. Потім він сказав наступне: "Юн, поки не пізно, прийми мою пораду. На цьому засіданні ти не можеш діяти так перед суддею, який виносить вирок! Постався до суду інакше, інакше тобі буде непереливки".

Потім мене доставили камеру.

Через деякий час моя справа знову слухалася в провінційному народному суді. Мене в наручниках привезли на засідання суду на мотоциклі, причому з озброєним ескортом з обох сторін. Співкамерники гаряче молилися за мене. Я ж відчував у серці велику радість.

Вперше я опинився у величезному залі суду. Попереду було піднесення і багато вільних крісел. Не знаючи, де сісти, я зайняв велике кругле крісло. Коли з'явився суддя, то страшно розлютився: "Божевільний, як ти посмів зайняти суддівське крісло? Вставай негайно!"

Без всякого збентеження я відповів: "Тут немає моєї провини. Мені ніхто не вказав, де сісти". В серці своєму я знав, що одного разу сяду з Богом на Його престолі, щоб судити народи і навіть ангелів.

Але ось почався суд. Мені повідомили, що на слуханні моєї справи присутня верховний суддя і все високопосадовці провінції. Вони сиділи на узвишші за суддівським столом. Інші сорок-п'ятдесят офіційних гостей стежили за тим, що відбувається з залу. Тут були представники місцевих відділень Об'єднаного фронту, Комітету громадської безпеки, Комітету у справах релігії і руху "Патріотична церква трьох благ".

Всі "докази" проти мене - Біблії, духовні книги, плівки та мої записники - були розміщені на довгому столі. Тут було також лист від брата Су, в якому мені пропонувалося очолити служіння на півдні Хенаня і в Хубеї.

Суддя запитав мене: "Громадянин Юн, все це сміття належить вам?"

Я встав і відповів: "Це не сміття, а святі речі, освячені Всемогутнім Богом".

Суддя не зрозумів, що я мав на увазі, і запитав: "Як би там не було, всі ці речі належать вам, чи не так?"

Нічого не боячись, я відповів: "Дозвольте мені перевірити, чи так це насправді".

Охорона передала мені Біблію. Я відкрив цю книгу і глянув на внутрішню сторону верхньої обкладинки. Там стояла власноручний напис брата Су: "Блаженні голодні та спраглі правди, бо вони наситяться" (Мф. 5: 6). Даруючи мені цю Біблію, брат Су підписався і проставив дату. Там же стояли моє ім'я і підпис.

Я сказав судді:: "Так, це моя навчальна Біблія".

Потім мені передали на огляд духовну книгу-календар, "Потоки в пустелі". Побачити її було все одно що побачити старого доброго друга після довгої розлуки. Я притиснув її до серця, відкрив і знайшов, що промінь світла в цей день суду було направлено на місце з Ін. 19:11: "Ісус відповів: Сам ти не мав би наді Мною ніякої влади, якби не було дано тобі згори тому більший гріх має той, хто Мене тобі". Я зрозумів, що цей вірш став для душі моєї обітницею Божим на цей день. Я зрозумів, що мені слід підкоритися волі Бога і піти шляхом, угодним Йому. Я безстрашно вказав на все, що виклали на столі, і заявив: "Громадянин суддя, мені більше не треба перевіряти все це. Так, ці речі належать мені".

Цією відповіддю задовольнилися все. Суддя сказав: "Тепер я включу для вас такий запис. Послухайте уважно". Прослухавши цей запис кілька хвилин, я сказав: "Голос на цій плівці мій".

Коли ж суддя зажадав розповісти про моїх співробітників і керівництві, я зі всіляких повагою відповів: "Громадянин суддя! Ні про кого з цих людей мені нічого не відомо".

Суд пішов на півгодинну перерву, після чого, як мені сказали, буде оголошений вирок. Кобовци говорили, що мене засудять до довічного ув'язнення або смерті. Мені ж здавалося, що я отримаю не менш восьми років в'язниці, оскільки мої співробітники вже отримали від п'яти до восьми років тюремного ув'язнення.

Посадові особи стали повертатися в зал суду і займати свої місця. Я був вражений, коли суддя оголосив наступний вирок: "Громадянин Юн, ми визнали вас винним за висунутими звинуваченнями. Оголошуємо ваш вирок - чотири роки таборів з каторжними роботами!"

Всього чотири роки! Я не міг повірити цьому! Радість переповнювала мене, адже Бог залишав мені надію на майбутнє служіння в Китаї. Господь приготував мені багато роботи в майбутньому! Мені захотілося побачитися з коханою дружиною і пограти зі своїм дорогоцінним синочком. Тепер я міг сподіватися на зустріч. Настане день, коли я знову буду молитися з братами і сестрами моєї церкви. Тепер можна було помріяти. Тепер я знав, що не помру в тюрмі.

Коли мене привезли в тюрму, мене переповнювало почуття величезної радості і подяки за милість Господа до мене. Я поділився новиною з братами по камері, і ми піднявши руки до неба, поклонились Богу.

Через кілька днів після оголошення мого вироку на світанку, холодним жовтневим ранком 1984 роки мене перевели з в'язниці в Наньяні в Сіньянскій тюремно- трудовий табір, де я мав провести залишок терміну за вироком.

ДЕЛІНА: Чотири роки, коли Юн був за гратами, стали для мене самими напруженими в моєму житті. За молитвами Господь посилав мені полегшення. Брати і сестри іноді допомагали мені і брали на себе частину моїх турбот.

У той час мої стосунки з Богом змінилися. До народження Ісаака моє ходіння перед Богом було чистим і скромним. Кожен день я читала Слово, молилася Ісусу і була радісною. Але після народження Ісаака настали важкі часи і віра моя ослабла. З кожним днем ??я втрачала сили і не знала, як проживу наступний день.

Коли Ісааку було близько двох років, в моєму житті відбулася найважливіша подія. Того літа стояла така спека, що ми виносили ліжку у двір і спали у великого дерева під відкритим небом. В кінець виснажена, я піддалася на умовляння сатани, що мені не потрібно часто молитися, цілком достатньо моїх молитов перед сном!

Того вечора мати Юна пішла на збори. Заснув Ісаак, за ним забулася уві сні і я. І раптом біля ніг я бачу похмуру демонічну фігуру. Я страшенно злякалася і почала голосно і гаряче молитися. Я проголошувала: "Іменем Ісуса я протистою тобі, сатана. Я протистою твоєї брехні. Ти змусив мене думати, що можна молитися тільки перед сном. Я пов'язую тебе ім'ям Ісуса!"

Демонічна істота зникло, як тільки я вимовила ці слова. На моєму шкіряному паску був дзвіночок. Я повісила поясок на спинку ліжка. Тепер цей дзвіночок дзвенів сам по собі. Я зрозуміла, що цим сатані хотілося відволікти мою увагу від молитви. Не звертаючи уваги на цей дзвін, я не переставала молитися. Незабаром бісівське вплив припинилося і в моєму серці запанував глибокий світ.

Багато з наших сусідів, які теж відпочивали у дворі, чули мої крики, і питали потім, що це було зі мною.

Якраз в цей час додому поверталася мати Юна. Перебуваючи на відстані близько двох кілометрів від нашого села, вона якимось -то чином відчула молитву безлічі віруючих. Щоб приєднатися до молитовного служіння, вона поспішила додому. Прийшовши додому і побачивши, що я молилася одна, вона була вкрай вражена!

Ця подія стала поворотним пунктом в моєму духовному житті. З того дня у мене на душі ставало все краще і краще.

Поки мій чоловік знаходився в ув'язненні, Бог допомагав нам у всьому. Але мені хотілося б розповісти вам тільки про два чуда, що сталися з нами в той час.

Справлятися з господарством, коли всі турботи лягли на наші слабкі жіночі плечі, було відчайдушно важко !. Не уявляю, як би ми впоралися з усіма справами одні в той час! Наприклад, ми вирішили посадити Бабат, а як це робити не знали. Вже потім я дізналася, що пагони треба було садити на відстані в 60 см один від одного! Я ж садила їх на відстані всього в 10 см один від одного!

Почувши про мою помилки, наші сусіди знущалися і потішалися

над нами все довге літо! Чутки поширюються швидко, так що незабаром я стала предметом загальних насмішок.

Але ось прийшла осінь, і наші сусіди стали проклинати все на світі, оскільки урожай батата у них виявився досить мізерним. Бульби їх батата не перевищували розмірів кульки для гри в настільний теніс.

Ми ж, викопуючи свій батат, знаходили великі бульби, які досягали іноді розмірів баскетбольного м'яча! Це було велике диво, і все знали, що це Бог подбав про нас таким чином.

З тих пір наші сусіди стали поважати нас і вважати мого мужа не заклятим злочинцем, а людиною, кинутим за ґрати несправедливо. Наші сусіди побачили "... відмінність між праведним та нечестивим, між Богові служить, та хто не служить Йому" (Мал. 3: 18).

Друге диво сталося, коли Ісааку виповнилося три роки. У нас не було ні домашньої худоби, ні добрив, так що нам доводилося обмінювати частину врожаю зернових на добрива. Нам треба було збирати хороший урожай, інакше не купити продуктів і необхідних для життя речей.

На цей раз я не знала, як сіяти пшеницю. Я розкидала насіння так густо, що вони покрили всі поле килимом!

За тиждень до жнив пішов сильний дощ з градом. Град сипав розміром з тенісний кульку. Я кинулася з дому в поле, як тільки почула, що почався градобій, і побачила, що пшеничні поля деяких наших сусідів вже повністю побиті градом. Ми з матір'ю Юна впали на коліна зі словами: "Господи, помилуй нас!"

І сталося диво. Бог пощадив нас, і тільки нас. Наша пшениця, незаймана градом, стояла на повен зріст. Решта пшеничні поля в окрузі були побиті.

Після бурі народ висипав на вулицю і побачив, як Господь Ісус Христос захистив нас. Таким було яскраве свідчення для них.

В той рік ми отримали велике задоволення смачним хлібом, а наші сусіди, що не зібрали ніякого врожаю, задовольнялися минулорічними запасами кормового кукурудзи для свиней.

Озираючись на минулі роки, ми переконувалися, що в найважчі часи Господь не залишав нас!



Бог дарує мені сина і безліч братів | Кладовище в тернина й будяччя
загрузка...
© um.co.ua - учбові матеріали та реферати